Skocz do zawartości
IGNORED

Jestem zaskoczony

wtc

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś mogę powiedzieć że mój poprzedni wzmacniacz Cambridge Azur 550A to były jedynie grzejniki. On po prostu nie grał. Kupiłem w ciemno Onkyo TX 8020 i jestem w szoku jak to gra. Dół jest niewiarygodny, góra rewelacyjna, środek bardzo dobry. Dynamika świetna i fajny wygląd. Cambridge był ospały, nudny, zamulony.

https://www.audiostereo.pl/topic/108689-jestem-zaskoczony/

Sa wzmacniacze nawet za 1000-2000 zł,których da się spokojnie słuchać,bo graja poprawnie,jest tam i bas i góra ,problem polega na tym że ciężko o wzmacniacz uniwersalny ,jak jeden gra dobrze roca,to gubi sie z innymi gatunkami,dlatego tak liczne pytania jaki zagra dobrze dana muzyke,w tej kwocie należy iść na kompromis i kupic cos uniwersalnego,i jak kolega kupił amplituner stereo i jest w szoku ze tak fajnie gra to pewnie ma racje bo jak się męczył z CA ,pewnie zupełnie się nie spasował ani z kolumnami,ani z gatunkiem muzyki,którego słucha.Nie zmienia to faktu że akurat CA te podstawowe modele są beznadziejne o 840 nic nie powiem bo jej nie słuchałem.

https://www.audiostereo.pl/topic/108689-jestem-zaskoczony/#findComment-3049121

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.