Skocz do zawartości
IGNORED

Adiofile z Warmi i Mazur

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

Andrzej - widzę ,że w końcu skończyłeś "przyjemne remonty ". Przypominam , więc nieskromnie o Twojej obietnicy złożonej na forum.

Pisałeś o złożeniu pięknej siecióweczki oraz o zbliżającej się recenzji tejże materii. Czekam i pewnikiem nie tylko ja na opinię . Z niecierpliwością.

Darkul,

Trochę off topic. Tuningowałeś może denona dvd 2200? Da się zrobić sensowny tuning tego dvd za nie duże pieniądze?

Pozdrawiam

KL

T+A DAC 8 DSD via Silencable Wizzard XLR do KRELL s550k a ten via Velum LS-G do Audio Physic Cardeas Plus

;-))) Najpierw filtry, potem siecióweczka.

A skoro bezwstydnie mi o tym przypominasz (i słusznie ;-) to piszę w jednym zdaniu, gwoli zaspokojenia pierwszej ciekawości.

Mając za punkt odniesienia sieciówkę od garmina (pisałem, jaki to przewód) zmiany nie są duże i tak łatwo słyszalne jak u kolegi, u którego działaniem tejże sieciówki mocno się zachwyciłem. Przypomnę, że porównywałem z moją obecną - garminową.

Myślę, że to kwestia różnych systemów.

Spodziewałem się w każdym razie duuużo więcej.

Pawiowy, ponieważ się znamy, przy najbliższej okazji mogę podrzucić Ci to cudo i sam przetestuj/osądź co to warte. Chcesz ? /Zadzwonię wcześniej./

W końcu też masz dobry wzmak i źródło, tylko kolumny wybrałbym inne ;-) ale rozumiem, że to wypadkowa preferencji i wydolności budżetu. Dobre kosztują słono, to wiemy ;-)

Pozdr.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...

No i ja jestem z Olsztyna oczywscie:D

I nie narzekam, prace znalazlem po 4 m-c szukania w swoim zawodzie. Pozatym to pracy w OL jest DUZO tylko sie ludziom pracowac nie chce albo nie maja kwalifikacji, a brakuje im pewnosci siebie. Ja zlozylem podania do 20 firm. W jednej gadali ze mna tylko po angielsku:D i ani slowem po polsku:)

Wracajac do "audiofilizmu" to wlasnie skonczylem robic swoj pokoj:) i teraz zabieram sie do lekkiej wymiany sprzetu:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.