Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz CD z USB do 2000zł do zestawu STEREO

marcelinho24

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Proszę o propozycje możliwie najlepszych odtwarzaczy CD z wbudowanym USB ( chciałbym czasem podłączyć pamięć flash z nagranymi plikami MP3 i bezstratnymi flac ).

Budżet to najlepiej do 1500zł ale jeśli było by coś naprawdę wartego uwagi to mogę zwiększyć do 2000zl .

Trochę o sprzęcie który mam i preferencjach pod poniższym linkiem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

żadne cd ( może się mylę ) z niższego przedziału nie łyka bezstratnych

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

To chyba warto pójść krok dalej i wziąć yamahę n500:

Ukryta Zawartość

usb to początek, masz obsługę sieci (także wi-fi) i stacji interenetowych.

teścik:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witaj,

potwierdzam, że dobrym wyborem będzie Yamaha CD-N500, która oprócz klasycznej funkcjonalności CD jest także urządzeniem sieciowym.

Jeśli natomiast na pierwszym miejscu stawiamy brzmienie, zwróć proszę uwagę na odtwarzacz NAD C546 BEE. Jest trochę droższy, jednak pod względem dźwięku w swoim przedziale cenowym rewelacyjny.

Zapraszam serdecznie na odsłuchy, w przypadku pytań służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Muszę powiedzieć, że rzeczywiście ta Yamaha wydaje się rozwiązaniem problemów. Najwazniejsze że czyta flaci z Pendrive ! Ale funkcje serwera sa przyszlosciowe.

Martwi mnie jedynie to, że z komputerem komunikuje się tylko przez LAN a nie Wi-fi . Ten kabel LAN mogę podpiąć do wyjscia LAN w laptopie czy do wyjscia LAN w Ruterze ?? Ruter stoi u mnie na środkowym piętrze domu, a system audio jest na strychu, parter także potrzebuje wifi więc Rutera nie mogę przenieść na strych bo parter już będzie bez wifi ( brak zasiegu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.