Skocz do zawartości
IGNORED

Co myślicie o tych kolumnach?

Suggestion

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, znalazłem takie kolumny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i nie wiem, czy opłaca się w to inwestować. Myślałem także o altusach 110, a jeśli rzadne z nich to co możecie polecić mam pokój około 20m2 a kwota którą dysponuje to około 600zł na głośniki i jakiś wzmacniacz w okolicach 300zł. Maja one być typowo do słuchania muzyki, z mocnym basem. Z góry dziękuję za pomoc.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/109237-co-my%C5%9Blicie-o-tych-kolumnach/

Moim zdaniem, jak szukasz basu te Hyundai'e będą lepszym wyborem. Znając różne Altusy wiem z dużą pewnością, że prawdziwego basu tam nigdy nie było, a do tego duże dudnienie plus zniekształcenia na górze pasma. Ciężko o gorszy wybór, niż Altusy, ale to kwestia upodobań i tyle. R.

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Te Huyndai ważą po 7kg każda. Sorry, ale to popierdółki. Za takie pieniądze zdecydowanie lepiej kupić coś używanego. Żeby nie być gołosłownym za równowartość 400-500 PLN kupiłem Acoustic Energy Evo 3 albo Castle Avon.

Powrót po dłuższej przerwie...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) co o nich myślicie :)?

Ukryta Zawartość

Widzę , że zaczynasz ewoluować we właściwym kierunku ;)

Ta propozycja jest już lepsza od poprzednich ale to też tania marketówka Eltaxa - za podobne pieniądze można znaleźć coś jeszcze lepszego.

Jeśli ktoś mógł by podać jeszcze jakieś swoje propozycje, co mógł by polecić to był bym wdzięczny :)

Możesz spróbować np. to:

Ukryta Zawartość

Mam aktualnie podobne,tylko koloru czarnego i bardzo mi przypadły do gustu. Grają w pokoju około 25m i dają radę.

Jak lubisz mocny bass,to polecam do tego Harman Kardon HK670, bardzo udana konfiguracja.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.