Skocz do zawartości
IGNORED

Zamykamy zakładkę "Bocznica" ?

Gość stary bej

Rekomendowane odpowiedzi

Zamknięcie,jak zamknięcie... Ankietę kilka godzin temu zrobił, bodajże Fox i - ciupasem żeście to wykasowali, miodzioratorzy!:)

piszesz chyba nieprawde -watek foxa przynajmniej z tytułu /i zapewne ankieta/ dotyczył zniesienia moderacji na bocznicy czyli hulaj dusza :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

wpisów z ostrzeżen nie przytaczamy publicznie , dostałes je oobiście jak również są do wglądu Moderacji i Administracji

SławekR czytał to jak równiez pozostałe wpisy innych oczywiście stronniczych moderatorów z wczesniejszych dokonań itd itd ...

EOT

Gwoli ścisłości. To są wyrwane z wpisów wyrazy i to nie wulgaryzmy. Natomiast całe wpisy brzmią zupełnie sensownie w zestawieniu z twoimi.

I na koniec - nie miałeś żadnych oporów, aby przywołać w dyskusji ze mną fragment wpisu jednego (...), który nazwał mnie czerwona coś tam. I zrobiłeś to z premedytacją. Było to dla mnie bardziej obraźliwe, niż wypowiedź oryginalna, ponieważ zrobił to moderator.

Co do wcześniejszych dokonań, bywając na szlachetnej Bocznicy od lat kilku nabyłem pewnej ogłady oraz przybyło mi łusek na skórze, a swoje wątki moderować. Pisanie o tym przez moderatora z wiadomą aluzją jest chwytem poniżej pasa.

<<I na koniec - nie miałeś żadnych oporów, aby przywołać w dyskusji ze mną fragment wpisu jednego (...), który nazwał mnie czerwona coś tam. I zrobiłeś to z premedytacją. Było to dla mnie bardziej obraźliwe, niż wypowiedź oryginalna, ponieważ zrobił to moderator.>>

przywolałem wpis jednego z forumowiczów ktory powtarzał go zresztą tylko w celu obrażania i kolejnych ataków personalnych ,oczywiście innych obraża równiez zwlaszcza w porach póżno - nocnych . Nie była to tresc PW tylko ogólnie dostepny tekst na bocznicy

kiedy obrazaja nas jest żle , kiedy obrażamy innych jest fajna zabawa i "wymiana pogladów "

mozna tak w nieskończoność , każdy pozostanie przy swoim

moderacja również

Papageno ktos kiedys uznał że dla homeostazy tego forum jest potrzebne takie miejsce jak bocznica aby fizjologiczne czynności mogły rowniez sie dokonywac bez zaburzania struktury pozostałej części forum

Piękne słowa, tylko cir , weź daj już spokój, nie udowadniaj że nie zamknięto bocznicy dla homeostazy czy innej zupy z azji tylko wystarczy prosta matematyka. Ilość wejść łącznie - ilość wejść na bocznicę= leżymy na ryju.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

haha, można nawet pokusić się o stwierdzenie, że reszta zakładek jest takim kwiatkiem do kożucha.

Co prawda ten kożuch jest gruby, dziurawy, przepocony i w niektórych miejscach wyraźnie śmierdzi, ale jest i wbrew oczekiwaniom audioholików będzie.

Bo to jest NASZA BOCZNICA, bo to tu tętni prawdziwe życie Forum.

Bareja miał MISIA, my mamy BOCZNICĘ.

"- Powiedz mi, po co jest ten miś?

- Właśnie, po co?

- Otóż to. Nikt nie wie po co i nie musisz się obawiać, że ktoś zapyta. Wiesz co robi ten miś? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa To jest Miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz co my robimy tym misiem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie – mówimy – to jest nasze, przez nas wykonane, i to nie jest nasze ostatnie słowo! I nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest miś społeczny, w oparciu o sześć instytucji, który sobie zgnije, do jesieni na świeżym powietrzu. I co się wtedy zrobi?

- Protokół zniszczenia.

- Zapamiętaj: Prawdziwe pieniądze zarabia się na drogich, słomianych inwestycjach."

A kwiatek ? no cóż, kwiatek zaczyna już więdnąć, o czym raczył z "dobroci swojego serca" wspomnieć Parantulla.

Szykuję się właśnie do wyjścia na koszykówkę. Umawiam się z kolegami, żeby sobie pograć. Robiłem to już tyle razy, że niewiele może mnie zaskoczyć. Może ktoś przyprowadzi kogoś nowego, jakiś nowy zwód poznam...

"Jak byłem młody, to też byłem Murzynem i grałem w kosza." - cyt. z filmu Miś.

Wspomnę jeszcze raz o jednym drobiazgu, którego zapomniał łaskawie drogi Bej. Zapomniał, lub poznał dokładnie bezskuteczność stawiania o ten drobiazg pytań:-)

Bardzo rzadko wtrącam swe uwagi do zarządzania tym forum.

Zapytam jednak pośrednio, jaki mandat zaufania może mieć moderacja tego forum wciąż utrzymująca status osób o zwielokrotnionych bytach?

Jak zarząd może decydować o zbanowaniu uczciwego usera jednocześnie zezwalając na funkcjonowanie tych wielokrotnie sklonowanych?

Oczywiście zdaje sobie sprawę że stawiane pytania są natury retorycznej:-)

Na długie życie tego wpisu również nie liczę.

Z wyrazami szacunku, Włodek.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Wspomnę jeszcze raz o jednym drobiazgu, którego zapomniał łaskawie drogi Bej. Zapomniał, lub poznał dokładnie bezskuteczność stawiania o ten drobiazg pytań:-)

Zapytam jednak pośrednio, jaki mandat zaufania może mieć moderacja tego forum wciąż utrzymująca status osób o zwielokrotnionych bytach?

Jak zarząd może decydować o zbanowaniu uczciwego usera jednocześnie zezwalając na funkcjonowanie tych wielokrotnie sklonowanych?

Zapewne, drogi Vlado, gdybym ponownie przywołał te jakże oczywiste i mające wielkie znaczenie dla całego Forum pytania, byłbym posądzony o czepialstwo i "monotematyzm".

Z wyrazami szacunku się kłaniam.

Ale jak się okazuje, te pytania należy zadawać, i to w każdym wpisie.

Ich brak skutkuje moderacyjnym rozmiękczaniem treści tematu.

vlado odpowiem jak podobno szczególnie uparty w przesladowaniu takowych

nie jesteśmy policją , nie mamy prawa wystepowania do dostawcy uslug internetowych o personalia i potwierdzania mnogości bytów tego samego czlowieka , nasze mozliwosci sa dosc skromne

osobniki przyłapane na goracym uczynku zazwyczaj utrzymuja ze maja wspólny komputer z kolegą :)

tych których z calkowicie potwierdzonymi dowodami na multikonto przyłapiemy zakladamy moderacje na wpisy na konkretne konto lub w ostatecznosci banujemy konto

do zbanowania konta potrzeba 3 moderatorów na tak co do niedawna graniczyło z cudem

osobniki szczegolnie dokuczliwe i zarazem doświadczone w klonowaniu zachowuja proste ale skuteczne zabezpieczenia więc siła rzeczy musiałbys wystepować do oficjalnych organów ścigania tylko jaki powód podamy ? kolejny uzalezniony od internetu i wirtualnego swiata gadajacy ze swoimi klonami awanturnik ,kolejny kręcacy lody handlarz szrotem w zakladkach tematycznych ? kogo to zainteresuje

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Byłem administratorem i moderatorem jednego z for internetowych.

Nie wiem na jakim silniku Audiostereo.pl pracuje i jakie uprawnienia w sensie wglądu w dane rejestracyjne mają Moderatorzy, ale ja miałem bezpośredni dostęp do nr IP zarejestrowanych użytkowników na tamtym portalu.

Klony, trolle i spamerzy chcący robić bajzel byli skutecznie przeze mnie usuwani.

vlado odpowiem jak podobno szczególnie uparty w przesladowaniu takowych

nie jesteśmy policją , nie mamy prawa wystepowania do dostawcy uslug internetowych o personalia i potwierdzania mnogości bytów tego samego czlowieka , nasze mozliwosci sa dosc skromne

osobniki przyłapane na goracym uczynku zazwyczaj utrzymuja ze maja wspólny komputer z kolegą :)

tych których z calkowicie potwierdzonymi dowodami na multikonto przyłapiemy zakladamy moderacje na wpisy na konkretne konto lub w ostatecznosci banujemy konto

do zbanowania konta potrzeba 3 moderatorów na tak co do niedawna graniczyło z cudem

osobniki szczegolnie dokuczliwe i zarazem doświadczone w klonowaniu zachowuja proste ale skuteczne zabezpieczenia więc siła rzeczy musiałbys wystepować do oficjalnych organów ścigania tylko jaki powód podamy ? kolejny uzalezniony od internetu i wirtualnego swiata gadajacy ze swoimi klonami awanturnik ,kolejny kręcacy lody handlarz szrotem w zakladkach tematycznych ? kogo to zainteresuje

Cir dziękuję za odpowiedź. Po części rozumiem co chciałeś mi przekazać. Dzieli komputer z kolegą :-))) dobre. Zacznę przypuszczać, że ja jestem nienormalny pisząc nie raz z kilku komputerów a wciąż z jednego konta.

Tak, na dewiacje psychiczne rady nie ma, pozostaje odpowiednie traktowanie przez nas takich psychopatów. Wybacz jednak nie bardzo mogę uwierzyć, że zarząd nie ma możliwości zlikwidowania takiego procederu.

Może taki teatr jednego aktora ma na tym forum określone zastosowanie? Nie myślisz że tak może być?

Pozdrawiam, Włodek.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Od jakiegoś czasu na Bocznicy szaleje sanacja, a raczej pacyfikacja. Bo dwóch moderatorów cir i SławekR daje pokaz siły.

Obawiam się, że za napisanie tych słów mogę znowu dostać punkty karne za komentowanie pracy moderacji. Tylko, że nie mogę znaleźć odpowiedniego punktu w Regulaminie lub Netykiecie, który zabraniałby tego.

Uważam, że moderatorzy przy zastosowaniu każdej kary dyscyplinującej czy innej czynności powinni podawać to do wiadomości wszystkich użytkowników Forum, z rzeczowym opisem wykroczenia i podaniem konkretnego, naruszonego punktu Regulaminu czy Netykiety. Raz, że będzie to innym użytkownikom ciągle przypominało o istnieniu Regulaminu i Netykiety, a dwa - moderatorom pozwoli uniknąć opinii o działanie wg własnego widzi misie.

A tu dwa przykłady wpisów:

1) "Życzenia rychłego powrotu do zdrowia dla dziadka Włodka ...

I wszystkich innych dziadów z Audiostereo ..." - cały, popełniony przez użytkownika wspierającego nowe porządki moderacji.

2) "(...) masz już swojego psychoanalityka?" - fragment dłuższego wpisu - odpowiedzi na inny wpis, popełniony przez użytkownika ciągle obrażającego połowę innych użytkowników - wg moderacji.

Który został uznany za atak personalny?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.