Skocz do zawartości
IGNORED

Pan Tadeusz.

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

proponuję jednak powrót do tematu.

Nowe pokolenie nie jest zupełnie zainteresowane Panem Tadeuszem tak ze może powspominaj jak Tobą wstrząsnął ten poemat romantyczny.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

No cóż tak naprawdę literatura nie jest dla mas ale dla elit.Wybór należy do ciebie.

Ciebie zwyczajowo pisze się z dużej litery ale ja jestem dysgrafikiem tak że może ze mną coś nie tak bo zauważyłem taką przypadłość pośród elity.

Zwyczaje są różne i czasami się zmieniają.Np gdy ktoś uporczywie pisze nie na temat lub usiłuje wrzucić tematykę polityczną do innych wątków.Odczuwasz niedosyt polityki?

Zwyczaje są różne i czasami się zmieniają.Np gdy ktoś uporczywie pisze nie na temat lub usiłuje wrzucić tematykę polityczną do innych wątków.Odczuwasz niedosyt polityki?

Odczuwam przesyt politykami! Mam już dosyć tworzenia przepisów na wszystko, to chore, generalnie chore!

ja musze napisac ze ksiazke "Pan Tadeusz" przeczytalem od deski do deski z wypiekami na twarzy!

Byla to jedna z niewielu lektur ktora udalo mi sie do konca przeczytac :)

Genialne dzielo !! tak bardzo mi sie to podobalo ze wszystko sie rymuje i jest pisane wierszem , ze czytalem to jednym ciagiem.....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.