Skocz do zawartości
IGNORED

Component Video vel 3xRCA-3xRCA (analogue)

tadeo

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie czym to się różni oprócz bełkotu marketingowego ?

Wtyki te same ,zastosowany przewodnik dokładnie ten sam ,wiem,że przeznaczenie niby inne ale

czy może być różnica w brzmieniu ?

Chcę podłączyć DVD do ampli KD pod wejście M.Ch 5.1 i po tym słuchać SACD wielokanałowego ,

czy ma znaczenie to,że na kabelku nie pisze for audio tylko component ?

Dlatego ja mam K.D. ustawione pod muzykę M.Ch. ,filmów prawie nie oglądam (chociaż mam projektor) tylko muza

i koncerty blu-ray .

Sygnał audio "idzie" na razie po HDMI WireWorld Starlight7 ale chcę spróbować znowu po analogu ,miałem tak wcześniej

po Velumie , był to trochę przerost formy nad treścią więc zaniechałem :-)

spoko - podłączaj - na pewno nic się nie stanie złego...

jeśli usłyszysz degradację dźwięku - to po prostu wywalisz te a dasz inne kable...

ja już takie wynalazki podłączałem, że głowa mała :)

ostatnio mam wpięty ruski srebrny kabel do stacji radarowych...

nie wierzyłem jak mi gość sprzedawał, że to może być prawda z tym pochodzeniem -

ale jakieś 2 miesiące temu w Bonarce w Krakowie stała obcięta kabina

z jakiegoś starego ruskiego myśliwca (Su 20 zdajesie)

- i we wiązce kabli grubej jak ramię chłopa - znalazłem kable podobne do mojego :)

także śmiało podłącz - i zdaj relacje :)

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Pytanie czym to się różni oprócz bełkotu marketingowego ?

Tak, widać różnicę nawet w formacie DVD (polecam planszę z jakimś logo i napisami do testu).

.... aaa sorry, myślałem, że pytasz o różnicę w jakości obrazu między pojedynczym koncentrykiem, a osobnymi R, G , B.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.