Skocz do zawartości
IGNORED

Malezyjski Boeing 777 - co jest grane?

dio

Rekomendowane odpowiedzi

Ha ha ha.

A kto to napisał, miszczu: "Cała dobę studiowałem "Psychiatrię kliniczną", której autorami są Kaplan Harold I., Sadock Benjamin J., Sadock Virginia A."? Byłeś na każdej stronie jako przypadek nieuleczalnej manii bezsensownego stukania w klawisze.

Ha ha ha.

A kto to napisał, miszczu: "Cała dobę studiowałem "Psychiatrię kliniczną", której autorami są Kaplan Harold I., Sadock Benjamin J., Sadock Virginia A."? Byłeś na każdej stronie jako przypadek nieuleczalnej manii bezsensownego stukania w klawisze.

To już jest płacz nad samym sobą.

Ukradnij z pl. 3 Krzyży kilka rolek sralnej bumagi i otrzyj sobie łzy.

Normalnie już popadłeś w spazmy nad samym sobą.

Wzbij się na wyższy pułap - najlepiej powyżej 10 km - może skończysz godnie.

Brakuje Ci finezji, ale niskiego IQ nie przeskoczysz. Może u weteryniarza pójdzie Ci lepiej.

Tonący IQ się chwyta. Czyjegoś. Po badaniach wojsku okazało się, że mam za wysoki na kaprala. W związku z tym przeniesiono mnie z "podoficerki" na SMS, czego nigdy nie przebolałem.

W związku z tym przeniesiono mnie z "podoficerki" na SMS, czego nigdy nie przebolałem

No tak, kapralowi wystarczy 66.

Współczuję, mładszyj starszina. Ja też dostałem SMS - że mogę wygrać Megane. Wystarczy odpowiedzieć SMS-em za 1,50 zł + VAT.

No tak, kapralowi wystarczy 66.

Współczuję, mładszyj starszina. Ja też dostałem SMS - że mogę wygrać Megane. Wystarczy odpowiedzieć SMS-em za 1,50 zł + VAT.

Tak trzymaj. Biedaku.

"Ekspert zarzuca władzom Ukrainy, że nie zamknęły całkowicie przestrzeni powietrznej nad wschodnią Ukrainą, pomimo tego, że zaledwie kilka dni wcześniej (14 lipca) doszło do zestrzelenia w tym rejonie lecącego na wysokości 6500 metrów samolotu Antonow AN-26.

- W przypadku zestrzelenia Antonowa na wysokości 6500 metrów było całkowicie jasne, że nie można było tego dokonać za pomocą lekkiego systemu rakietowego, lecz wyłącznie przy użyciu ciężkiej wyrzutni rakiet przeciwlotniczych zdolnych do osiągania pułapu od 10 tys. do 13 tys. metrów. - wyjaśnił Wezeman.

Jak dodał, "bardzo dziwne" jest to, że przestrzeń powietrzna nie została od razu kompletnie zamknięta. Władze ukraińskie zakazały jedynie lotów na wysokości do 9750 metrów."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co tam jakiś ekspert Sztokholmskiego Międzynarodowego Instytutu Badań nad Pokojem będzie się wymądrzał. Na Bocznicy i tak wiedzą lepiej.

Ukryta Zawartość

Jak dodał, "bardzo dziwne" jest to, że przestrzeń powietrzna nie została od razu kompletnie zamknięta. Władze ukraińskie zakazały jedynie lotów na wysokości do 9750 metrów."

Nie ma obowiązku latania nad terytorium z działaniami wojennymi.

Co tam jakiś ekspert Sztokholmskiego Międzynarodowego Instytutu Badań nad Pokojem

A teraz zacytuj kolejno wszystkich ekspertów, którzy obarczają Rosję winą za ludzką śmierć na Ukrainie i nie tylko. Może być po rosyjsku, w Twoim ulubionym języku.

Włodzimierz udaje głupka i nie odnosi się do faktu, że Ukraińcy byli przekonani, że Antonowa zestrzelili Rosjanie z własnego terytorium. Zamieszczałem na ten temat informację pochodzącą z polskiego portalu sprzed zestrzelenia Boeinga, czyli nie może tu być mowy o jakichś kombinacjach i naciąganiu faktów.

"Źródła w Kijowie podają, że samolot mógł zostać zestrzelony z terytorium Rosji. Miałaby na to wskazywać wysokość jego lotu. Na wysokości 6,5 km był on poza zasięgiem przenośnych zestawów przeciwlotniczych."

Ukryta Zawartość

Oczywiście powinni brać pod uwagę inną ewentualność.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Włodzimierz udaje głupka i nie odnosi się do faktu, że Ukraińcy byli przekonani, że Antonowa zestrzelili Rosjanie z własnego terytorium. Zamieszczałem na ten temat informację pochodzącą z polskiego portalu sprzed zestrzelenia Boeinga, czyli nie może tu być mowy o jakichś kombinacjach i naciąganiu faktów.

"Źródła w Kijowie podają, że samolot mógł zostać zestrzelony z terytorium Rosji. Miałaby na to wskazywać wysokość jego lotu. Na wysokości 6,5 km był on poza zasięgiem przenośnych zestawów przeciwlotniczych."

Ukryta Zawartość

Oczywiście powinni brać pod uwagę inną ewentualność.

Po raz kolejny pytam się co za źródła i jaka jest ich wiarygodność? Szczególnie w odniesieniu opinii do eksperta Sztokholmskiego Międzynarodowego Instytutu Badań nad Pokojem.

Idiotyzmem jest twierdzenie, że Ukraina nie ponosi odpowiedzialności za swoją narodową przestrzeń powietrzną. Ponosi bez najmniejszych wątpliwości. Słowa "bardzo dziwne" w opinii eksperta zawierają sugestię, że było to działanie rozmyślne i pozorowane - w oczekiwaniu na zamierzony efekt, który zresztą nastąpił. Powinie zostać ogłoszony bezwzględny zakaz lotów pasażerskich nad tym obszarem, a te ukraińskie informacje o rzekomym strzelaniu rakietami przeciwlotniczymi z terytorium Rosji, przemawiały dodatkowo za takim rozwiązaniem.

Ukryta Zawartość

sam widzisz ze nie dasz rady bo tacy nie sa opisani.Spróbuj na instytucie Łomonosowa

Jesteśmy nieopisani. Mała rzecz, a cieszy.

W czasach, kiedy były pisane tego rodzaju opinie, nie było jeszcze wentyla dla różnych psycholi w postaci internetu lub nie odgrywał on obecnej roli. Radość może być mocno przedwczsna.

W czasach PRL-u nigdy nie proponowano mi studiów w Paryżu, jak giermkowi lub w Moskwie, jak romaszewskiemu. Nigdy tez nie miałem ciągu do wiedzy jak obecny Marszałek Sejmu RP, aby studiować pod opieką... w w Pembroke College i Afganistanie.

Teraz z uwagi na lenistwo wywołane nadmiarem pieniędzy i wolnym czasem, na to nie reflektuję. Wolny czas lubię spędzać inaczej.

W czasach, kiedy były pisane tego rodzaju opinie, nie było jeszcze wentyla dla różnych psycholi w postaci internetu lub nie odgrywał on obecnej roli. Radość może być mocno przedwczsna.

W czasach PRL-u nigdy nie proponowano mi studiów w Paryżu, jak giermkowi lub w Moskwie, jak romaszewskiemu. Nigdy tez nie miałem ciągu do wiedzy jak obecny Marszałek Sejmu RP, aby studiować pod opieką... w w Pembroke College i Afganistanie.

Teraz z uwagi na lenistwo wywołane nadmiarem pieniędzy i wolnym czasem, na to nie reflektuję. Wolny czas lubię spędzać inaczej.

Zniewalające wynurzenia starszego kaprala, który ma fiksację stukania w klawisze na każdy temat.

Żeby chociaż miał porządne hi-fi. Hi, hi hi.

Zniewalające wynurzenia starszego kaprala, który ma fiksację stukania w klawisze na każdy temat.

(...)

Moje fiksacje wynikają z tego, czego nigdy nie będziesz miał nadmiaru pieniędzy i wolnego czasu oraz rozumu, aby wdać się ze mną w dyskusję na odpowiednim poziomie.

Bowiem na pewno tym ostatnim (w twoim wydaniu) nie są teksty przepisywane z poziomu wyświetlacza telefonu komórkowego czy smartfona albo innego elektronicznego gadżeta.

(...)

Żeby chociaż miał porządne hi-fi. Hi, hi hi.

I tu mnie masz...

Bowiem po twoim wpisie mam wątpliwości, czy moja wiekowa i nowsza (też) elektronika Sony w połączeniu z jakimiś kolumnami Tagi w pokoju medialnym, Nakamichi Space w sypialni, mini wieża Denon w kuchni i wreszcie w moim ustroniu - Rotel z Paradigmem i oraz zdrowo ponad 1000 CD-ków to jest porządne Hi-fi, czy nie.

Nie wierzę.

No to masz tutaj coś z TVN 24. Ty tak lubisz opinie ekspertów:

Ukryta Zawartość

Podziękować nie musisz. Daj 3 zł żebrakowi pod Ambasadą

Ukryta Zawartość

Nie wierzę.

No to masz tutaj coś z TVN 24. Ty tak lubisz opinie ekspertów:

Ukryta Zawartość

Podziękować nie musisz. Daj 3 zł żebrakowi pod Ambasadą

USA. Zapomniałeś dodać.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.