Skocz do zawartości
IGNORED

Malezyjski Boeing 777 - co jest grane?

dio

Rekomendowane odpowiedzi

Ja odnoszę wrazenie Jaro ze widzisz rzeczy tylko Tobie wygodne..:)

BTW: wiesz o tym ze ten nieszczęsny boeing był SKIEROWANY obok zwyczajnego korytarza tak by zahaczył o te tereny separatystów

Ja odnoszę wrazenie Jaro ze widzisz rzeczy tylko Tobie wygodne..:)

BTW: wiesz o tym ze ten nieszczęsny boeing był SKIEROWANY obok zwyczajnego korytarza tak by zahaczył o te tereny separatystów

Skąd ta informacja?

Wiem, bo widziałem twoje IP na Bocznicy.

No i co z tego? Jak rozumiem, musisz się z tym podzielić.

Jestem Europejczykiem.

Skąd ta informacja?

(...)

Z wielu źródeł, ale tego nie dostrzegasz.

(...)

No i co z tego? Jak rozumiem, musisz się z tym podzielić.

Tylko to co napisałem. Na pewno nie jesteś z Mazowsza. Uczyłeś się we Wrocławiu, a teraz pracujesz lub jeszcze niedawno pracowałeś w Rzeszowie.

Z wielu źródeł, ale tego nie dostrzegasz.

Pamiętam, że zmieniał wysokość. Proszę namiar na te "wiele źródeł" na temat zmiany kierunku. I raczej nie RT.

Jestem Europejczykiem.

Pamiętam, że zmieniał wysokość. Proszę namiar na te "wiele źródeł" na temat zmiany kierunku. I raczej nie RT.

Polecam Google i watki ukraińskie na Bocznicy.

Znalazłem coś takiego:

"Its flight MH17 was only a few miles from an Air India Boeing 787 and a Singapore Airlines 777 when it was shot down"

Chcesz mi wcisnąć jakiegoś putinowskiego fejka?

Jestem Europejczykiem.

Historia ze zmianą kursu lotu MH17 wygląda mi na fejka i ściemę putinowskiej propagandy.

Jakbyś mógł uważać inaczej i do tego ta trudność ze znalezieniem czegokolwiek o zmianie kursu. Okazuje się jednak, że można coś na ten temat znaleźć:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Oprócz tego znalazłem takie info PAP:

"28.10. Berlin (PAP) - Holenderski prokurator Fred Westerbeke badający katastrofę samolotu malezyjskich linii lotniczych w lipcu na Ukrainie powiedział "Spieglowi", że nie dysponuje dowodami, które pozwoliłyby na wyciągnięcie wniosków co do przyczyn tragicznego wydarzenia.

"Podczas lektury gazet powstaje wrażenie, że nie ma wątpliwości co do tego, co stało się z samolotem i kto jest winny. Aby postawić sprawcę bądź sprawców przed sądem, potrzebujemy jednak dowodów - czegoś więcej niż tylko nagranej rozmowy z internetu lub zdjęć z miejsca upadku maszyny" - powiedział Westerbeke w wywiadzie dla najnowszego wydania niemieckiego tygodnika "Der Spiegel".

Jak dodał, prokuratura rozpatruje "nie jedną, lecz kilka wersji wydarzeń". Zabiega też o uzyskanie od USA zdjęć satelitarnych.

Westerbeke powiedział, że nadal uważa wersję mówiącą o zestrzeleniu samolotu (oznaczenie lotu MH17) przez rakietę ziemia-powietrze za najbardziej prawdopodobną. "Nie zamykamy jednak oczu na sugestię, że (katastrofa) mogła mieć inny przebieg" - wyjaśnił prokurator, odpowiadając na pytanie, czy uważa za możliwe, że samolot - jak twierdzi strona rosyjska - został zestrzelony przez ukraiński myśliwiec."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no patrzajcie wladimirze putinowiczu a tu mamy taki pasztet>>>na poczatku była rakieta a potem spadł..jak slychac na amatorskim filme nakreconym na polu gdzie spadaly resztki boeinga.

I co Jaro juz przeczytales zmianie trasy ?

Jak na to sie zaopatrujesz?

Z tego, co przeczytałem to putinowska fałszywka, tak jak już wcześniej pisałem. Jak widzę Włodzimierz mimo swoich wcześniejszych oświadczeń teraz nie potrafi podać niczego sensownego. Jedynym potwierdzonym faktem jest zmiana wysokości. Ale podany załodze poziom (FL330) i tak był powyżej obowiązującego minimum.

Jestem Europejczykiem.

Trzeba tą katastrofę dogłębnie zbadać, poprzecinać wrak, dać trochę części złomiarzom, resztę przewieźć w inne miejsce dokładnie umyć, nakryć plandeką na okres 10 lat a na miejsce katastrofy nawieźć kilkaset ton ziemi a następnie zabetonować. :))

I co Jaro juz przeczytales zmianie trasy ?

Jak na to sie zaopatrujesz?

Z tego, co przeczytałem to putinowska fałszywka, tak jak już wcześniej pisałem. Jak widzę Włodzimierz mimo swoich wcześniejszych oświadczeń teraz nie potrafi podać niczego sensownego. Jedynym potwierdzonym faktem jest zmiana wysokości. Ale podany załodze poziom (FL330) i tak był powyżej obowiązującego minimum.

Co do tras to czytałem gdzieś analizę porównują trasę MH17 z dwoma innymi lotami innych linii w tym mniej więcej czasie i wszystkie trzy przechodziły przez płaski trójkąt Dniepropietrowsk-Donieck-Ługańsk który sobie ustaliłem jako punkt odniesienia. Również wstępny raport holenderskiej komisji nawet nie wspomina a jakiejkolwiek zmianie kursu, natomiast pisze o zmianie wysokości (nieistotnej o czym kiedyś pisałem).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Obawiam się, że nie potrafi tego zrobić nikt, z tych którzy mają inne zdanie od twojego. Natomiast oficjalne stanowisko holenderskiej prokuratury nie ma dla ciebie najmniejszego znaczenia. Pewnie też jest to putinowska fałszywka.

A jest tam interesująca wzmianka - owa prokuratura zbiega "o uzyskanie od USA zdjęć satelitarnych." Skoro jeszcze zabiega - to widocznie jest z nimi albo na nich jakiś problem.

Tradycyjnie mieszacz różne sprawy. Chyba zrozumiałe jest, że holenderska prokuratura stara się o zebranie jak największej ilości dowodów i to z różnych źródeł. To, o czym piszesz to nie jest to żadne "oficjalne stanowisko" tylko prośba o pomoc.

Oficjalne stanowisko na dziś masz we wstępnej wersji raportu. Nie ma tam słowa o jakiejkolwiek zmianie kursu.

Jak rozumiem nie masz żadnych sensownych materiałów na poparcie tez rosyjskiej propagandy.

Jestem Europejczykiem.

Szkoda, że nie zauważyłeś, iż jest to raport wstępny. Natomiast dziwię się, że prośbę prokuratury holenderskiej o udostępnienie zdjęć satelitarnych traktujesz jako pokątną.

Szkoda, że nie zauważyłeś, iż jest to raport wstępny. Natomiast dziwię się, że prośbę prokuratury holenderskiej o udostępnienie zdjęć satelitarnych traktujesz jako pokątną.

Piszesz coraz większe głupoty Włodzimierz. Wszędzie używam sformułowania "wstępna wersja raportu", między innymi po to, żebyś nie miał się do czego przyczepić.

To ostatnie zdanie kompletnie bez sensu, przecież napisałem "Chyba zrozumiałe jest, że holenderska prokuratura stara się o zebranie jak największej ilości dowodów i to z różnych źródeł. To, o czym piszesz to nie jest to żadne "oficjalne stanowisko" tylko prośba o pomoc."

Przestajesz rozumieć po polsku, czy co???

Jestem Europejczykiem.

Piszesz coraz większe głupoty Włodzimierz. Wszędzie używam sformułowania "wstępna wersja raportu", między innymi po to, żebyś nie miał się do czego przyczepić.

To ostatnie zdanie kompletnie bez sensu, przecież napisałem "Chyba zrozumiałe jest, że holenderska prokuratura stara się o zebranie jak największej ilości dowodów i to z różnych źródeł. To, o czym piszesz to nie jest to żadne "oficjalne stanowisko" tylko prośba o pomoc."

Przestajesz rozumieć po polsku, czy co???

Przestaje rozumieć twoje akrobacje.

Przestaje rozumieć twoje akrobacje.

Przestajesz jak widzę cokolwiek rozumieć. Mam używać wyłącznie zdań prostych?

No to tłumaczę cierpliwie.

Ja wszędzie piszę "wstępna wersja raportu".

Ty piszesz "Szkoda, że nie zauważyłeś, iż jest to raport wstępny".

Kto tu czegoś nie zauważył, nie zrozumiał lub udaje że nie zauważył i nie zrozumiał?

Jestem Europejczykiem.

Przestajesz jak widzę cokolwiek rozumieć. Mam używać wyłącznie zdań prostych?

(...)

Używaj, może mniej się pogubisz.

(...)

No to tłumaczę cierpliwie.

Ja wszędzie piszę "wstępna wersja raportu".

Ty piszesz "Szkoda, że nie zauważyłeś, iż jest to raport wstępny".

(...)

Owszem, tylko piszesz o nim tak, jakby był to już raport końcowy:

(...)

Oficjalne stanowisko na dziś masz we wstępnej wersji raportu. Nie ma tam słowa o jakiejkolwiek zmianie kursu.

(...)

Ważniejsze będzie oficjalne stanowisko zawarte w raporcie końcowym i na to chciałem zwrócić twoją uwagę.

Brakuje mi też prostego odniesienia się do prośby holenderskiej prokuratury. Widocznie ktoś tu

(...)

czegoś nie zauważył, nie zrozumiał lub udaje że nie zauważył i nie zrozumiał?

A może uważa je za kolejne tezy

(...)rosyjskiej propagandy.

.Poddaję się. Po prostu wiesz lepiej ode mnie, co myślę.

Tak na marginesie - widzę, że o samym temacie już nic. Po co w takim razie to całe mędzenie?

Jestem Europejczykiem.

Sprawa jest dosyć oczywista.

Skoro największym zainteresowanym dodatkowo "Sojusznikom" odmawia się przekazania zdjęć satelitarnych to świadczy delikatnie mówiąc o "matactwie"

Sprawa specjalnie jest "paraliżowana" gdyż bezpośrednio obciąża za katastrofę rząd w Kijowie.

Jeśli by Rosjanie lub tak zwani "separatyści" byli winni to już po kilku godzinach mielibyśmy informacje z czarnych skrzynek oraz zdjęcia satelitarne z chwili katastrofy.

Czego tutaj nie rozumiecie ?

Sprawa została upolityczniona i zachodowi nie jest na rękę jej wyjaśniać , lepiej opierać się na medialnej "domniemanej winie czarnej owcy Putinie".

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Sprawa jest dosyć oczywista.

Skoro największym zainteresowanym dodatkowo "Sojusznikom" odmawia się przekazania zdjęć satelitarnych to świadczy delikatnie mówiąc o "matactwie"

Sprawa specjalnie jest "paraliżowana" gdyż bezpośrednio obciąża za katastrofę rząd w Kijowie.

Jeśli by Rosjanie lub tak zwani "separatyści" byli winni to już po kilku godzinach mielibyśmy informacje z czarnych skrzynek oraz zdjęcia satelitarne z chwili katastrofy.

Czego tutaj nie rozumiecie ?

Sprawa została upolityczniona i zachodowi nie jest na rękę jej wyjaśniać , lepiej opierać się na medialnej "domniemanej winie czarnej owcy Putinie".

tam nie ma żadnego matactwa, trzeba po pierwsze umyć wrak dokładnie i pociąć go na drobne kawałki a następnie przykryć plandeką na okres kilku lat wtedy łatwiej zabezpieczyć ślady :)

a jakich ty sie sladów spodziewasz milosniku tragedii niezwyklych??Linii papilarnych których zmycie usunie ślady bandyty.

czy niezwykłyh sladów zwyklych wybuchów?

<br />Czego tutaj nie rozumiecie ? <br />
ależ rozumimy i nawet bardzo rozumimy..towarzyszu.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.