Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

swoja droga jak trzeba trzasc portkami albo miec sie za smiecia zeby za kazdym razem tak ciezko przezywac granice ...na eurowizji

Uczcie takie jest mi obce , ale jak widać masz z tym jakieś doświadczenia...

i generalnie eurowizje.

Tak jak już wcześniej napisałem ten śmieciowy festiwal to jest właśnie "Europa w Pigułce" .

Czyli Syf który dogorywa, pełen hipokryzji , niesprawiedliwości i manipulacji , nie ma to już nic wspólnego z jakimikolwiek tak hucznie promowanymi wartościami.........

...Kłębowisko żmij......

a jakby wam tak zorganizowac miedzynarodowy festiwal skrobania marchewki.tez was tak wezmie??

A po co ? Jeszcze by się nie zaczął a już wszystkie marchewki zostałyby skradzione....co Ty Ruskich nie znasz?....daruj sobie

Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Czyli Syf który dogorywa, pełen hipokryzji , niesprawiedliwości i manipulacji , nie ma to już nic wspólnego z jakimikolwiek tak hucznie promowanymi wartościami.........

dziwne ze tak sie ekscytujesz granicami, marchewkami skoro to cie nic nie obchodzi.Mysle ze prawdziwe wartosci sa promowane tylko w moskwie i tam powinni zorganizowac Eurowizje .Miedzy jednym a drugim morderstwem opozycji.

a zostawiajac ukraine na pastwe rosji niebawem zobaczysz granice przez krakow.

niebawem zobaczysz granice przez krakow

nie nie nie

kraków biorą habsburgi

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

no i z czego sie cieszysz.

to nie "szczego" tylko "z czego"?

spadek formy?

na sraczu.

ooo to nie przeszkadzam Koledze

Proszę się skupiać spokojnie

Edytowane przez absinth3

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

dziwne ze tak sie ekscytujesz granicami, marchewkami skoro to cie nic nie obchodzi.Mysle ze prawdziwe wartosci sa promowane tylko w moskwie i tam powinni zorganizowac Eurowizje .Miedzy jednym a drugim morderstwem opozycji.

a zostawiajac ukraine na pastwe rosji niebawem zobaczysz granice przez krakow.

Jak Rosja weźmie Ukrainę w całości, to w Krakowie znowu będą banderowcy. Jak za Niemca. Przecież Kraków to stary ukraiński gród. Zresztą teraz też tam są.

Oj, ostro sie Ruscy wkurzyli, piany na pyskach dostali, aTommiashi tak to przeżywa, że aż całkiem odjechał. Fajnie tak to sobie na luzie obserwować.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Oj, ostro sie Ruscy wkurzyli, piany na pyskach dostali, aTommiashi tak to przeżywa, że aż całkiem odjechał. Fajnie tak to sobie na luzie obserwować.

Najważniejszą rzeczą dla Polaka, w dodatku Europejczyka, jest to, aby Ruskie ciągle po pyskach dostawali. Górnolotne.

Nie zwróciłeś czasem uwagi, że w tym jesteś podobny do Macierewicza, którego tak zagorzale krytykujesz?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Coś podobnego! "Gospodarka Rosji radzi sobie lepiej niż przewidywano": http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/gospodarka-rosji-radzi-sobie-lepiej-niz,77,0,2083405.html

Oszustwo jakieś czy cóś. Pokuszę się o niepoprawny komentarz. Rosja ma po prostu rząd, który umie rządzić.

To taka europejska rekompensata za Krym.

zawsze to coś więcej niż wyrażanie głębokiego zaniepokojenia

Tak jak pisałem wcześniej jeśli mówi się A to trzeba powiedzieć i B czyli dlaczego Stalin wydał taki a nie inny rozkaz....

I tak wydaje mi się że postąpił łagodnie ,- Banderowcy w 44' nie mieli takich pokładów litości wobec swoich najbliższych sąsiadów.....

Stalin po prostu był łagodny, taka cecha charakteru.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

zawsze to coś więcej niż wyrażanie głębokiego zaniepokojenia

Nie zamierzam obrażać twojej inteligencji. Poważne tak myślisz?

Nie zamierzam obrażać twojej inteligencji. Poważne tak myślisz?

wytłumaczę - ironia.

wzruszają mnie dodatkowo wnikliwe analizy niektórych tutaj tego stricte kiblowego i żenującego show. plus wyciąganie reperkusji politycznych, tylko się cieszyć że wojna nie wybuchła.

Najważniejszą rzeczą dla Polaka, w dodatku Europejczyka, jest to, aby Ruskie ciągle po pyskach dostawali. Górnolotne.

Nie zwróciłeś czasem uwagi, że w tym jesteś podobny do Macierewicza, którego tak zagorzale krytykujesz?

Bezczelnie przekręcasz moje słowa, po czym dorabiasz do nich ideologię. W ten sposób po raz n-ty dyskutujesz nie ze mną, tylko sam ze sobą. Typowa metoda starego propagandzisty.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Bezczelnie przekręcasz moje słowa, po czym dorabiasz do nich ideologię. W ten sposób po raz n-ty dyskutujesz nie ze mną, tylko sam ze sobą. Typowa metoda starego propagandzisty.

Uważam, że sam potykasz się o swoje słowa. Typowe dla młodego propagandzisty. Owszem jestem bezczelny, ale nie jestem głupi, jak ty.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

wytłumaczę - ironia.

wzruszają mnie dodatkowo wnikliwe analizy niektórych tutaj tego stricte kiblowego i żenującego show. plus wyciąganie reperkusji politycznych, tylko się cieszyć że wojna nie wybuchła.

O czym to jest? Co to za jeżyk jest? W ogóle rozumiesz o czym nawijasz?

tawariszcz, nie rozumiesz po polsku - nic nie poradzę. wiem, to trudny JEŻYK jak sam byłeś uprzejmy napisać.

Rosja ma po prostu rząd, który umie rządzić.

ależ oczywiście. na zdrowie!

Edytowane przez rasputin

Dla zainteresowanych można sobie kliknąć w Petycję ....:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Coś podobnego! "Gospodarka Rosji radzi sobie lepiej niż przewidywano":

Ukryta Zawartość

tak dla równowagi "Bank Światowy: bieda szerzy się w Rosji w tempie największym od lat 90."

Ukryta Zawartość

Dla zainteresowanych można sobie kliknąć w Petycję ....:)

Ukryta Zawartość

nie wiem kolego jak Ty to wszystko jesteś w stanie emocjonalnie udźwignąć?

opowiedz proszę o tym.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez rasputin

"Bank Światowy: bieda szerzy się w Rosji w tempie największym od lat 90."

"Bank Światowy" czyli gremium kilku dobrze opłacanych żydków i wszystko jasne......

Podobnie jak MFW pożyczają kasę wydrukowaną w FED i zarabiają na horrendalnych odsetkach, a jak nie masz na spłatę to robimy reformę .....czyli wprowadzamy swoich i łupiemy ile wlezie.......

Taka zalegalizowana mafia...

nie wiem kolego jak Ty to wszystko jesteś w stanie emocjonalnie udźwignąć?

Wystarczy nie oglądać TVN i czytać wyborczej wtedy można więcej,......

"Bank Światowy" czyli gremium kilku dobrze opłacanych żydków i wszystko jasne......

Podobnie jak MFW pożyczają kasę wydrukowaną w FED i zarabiają na horrendalnych odsetkach, a jak nie masz na spłatę to robimy reformę .....czyli wprowadzamy swoich i łupiemy ile wlezie.......

Taka zalegalizowana mafia...

Wystarczy nie oglądać TVN i czytać wyborczej wtedy można więcej,......

w gruncie rzeczy zgoda. osobiście nie jestem w stanie polecić żadnej stacji telewizyjnej ani gazety. żadnej. ani w jakikolwiek sposób ręczyć za banki.

wracając na moment do artykułu, nie wszystko jest autorstwa BŚ: "W ubiegłym miesiącu rosyjskie państwowe służby statystyczne podały, że liczba osób żyjących w biedzie zwiększyła się w 2015 roku o 20 proc., do 19,2 mln - co stanowi około 13 proc. ogółu ludności."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.