Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny podlogowe max do 1000 zl.

arturro327

Rekomendowane odpowiedzi

Witam prosze o pomoc w wyborze kolumn do 1000 zl.taka kwota dysponuje.Wiem ze to nie wiele,ale od czegos trzeba zaczac.Od jakiegos czasu czytam rozne opinie na temat kolumn wybranych z allegro lub innych sklepach internetowych i szczerze mowiac mam nie zly metlik w glowie.Prosze o porade

https://www.audiostereo.pl/topic/110568-kolumny-podlogowe-max-do-1000-zl/

Witaj,

aby zaproponować Ci konkretne rozwiązania, musisz podać więcej informacji. Przede wszystkim jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, z jakim wzmacniaczem kolumny będą współpracowały,jakie gatunki muzyczne słuchasz, jakie preferujesz brzmienie systemu.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Pomieszczenie to pokoj w kwadracie 20m2,wzmacniaczem nie operuje zadnym postanowilem zakupic najpierw glosniki,gatunki muzyczne podam wykonawcow Phil Colins,Yello,Peter Gabriel,Yazoo,itp.Interesuje mnie brzmienie z nie wysokimi cykajacymi wysokimi lecz wyraznymi,wyraznym glebokim zarazem miekkim basem

Cp myslicie na poczatek o tym

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

lub o tym

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .Akurat ten wzmacniacz moge kupic za 250 zl.Jak by on gral z Tannoy M3?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Myślę że amplituner yamaha rx-v450 zgrałby się bezproblemowo z tannoyami. W dodatku jest to amplituner stereo a nie KD, dzięki czemu wyciśnie jak najwięcej z kolumn. Tak więc sądzę, że będzie to dobre połączenie. Kumpel ma rx-v596 + tannoy'e M3 i gra to super. Sam wkrótce będę rozważał kupno tannoy M2 lub M3 :)

Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie ponieważ nie miałem styczności z tymi kolumnami. Ogólnie opinie w internecie na temat Gale są pozytywne, niektórzy piszą, że grają nawet lepiej niż M3. No ale cóż, żeby się przekonać jak gra taka kolumna to warto byłoby pierw jej posłuchać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.