Skocz do zawartości
IGNORED

dobry Tv 42` do 2000-2500

aksior

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dwa telewizory w domu.

Ale do domu zabieram też telewizory które testuję i jest tego kilkadziesiąt w ciągu roku.

I co gorsze każdego roku inne.

Każde zapytanie o sprzęt - skutkuje podaniem kilku modeli najbliżej realizujących wypisane potrzeby w klasie cenowej.

To się właśnie nazywa wskazanie.

Czasami może być jeden model zwłaszcza gdy określenie wskazuje na to.

Np - gdy w zapytaniu jest że ma by ambilight , to wiadomo ze jest to tylko i wyłącznie Philips.

Linki do testów pomagają zapoznać się z realizacją funkcji i potrzeb zawartych w dopowiedzi na pytania.

panowie zonk na wstępie... wcześniej w telewizorze crt miałem kabel kablówki- zwykła antena, która miała ponad 40 kanawów z kablówki za która płacę 40zł mies.

po podpięciu tv znalazło mi tylko kanały dvb-t naziemne...nie mam zwykłej anteny. Sa to zupełnie inne kanały niz miałem. jak temu zaradzić? bo stary tv od razu znajduje kanały kablówki...

po przywróceniu ust. fabrycznych, wybiera się opcję dcb-c, dvb-t i analog. ptaszkuje sie razem lub osobno--> nie znajduje mi kanałów dvb-c z kablówki. podpiałem stary tv i po przeszukaniu widzi kanały.. o co chodzi?:(

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.