Skocz do zawartości
IGNORED

McIntosh 252 - czy ktoś słyszał ?

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę poważnie o sprzedaży integry MACa 6850 AC i nabyciu końcówki mocy tejże firmy, 202 lub 252, czy ktoś odsłuchiwał i ma rozeznanie jakich różnic w dźwięku mogę się spodziewać ?

Jest to spory koszt dlatego chciałbym najpierw zasięgnąć rady szacownego grona forumowiczów.

gutek...

nie dobijaj mnie, ja w tym sezonie z przyczyn rozmaitych ani razu nie byłem nad woda !!!!! to koszmar, ale jakoś żyję.

PS.

Złowiłeś, czy leżały na brzegu padnięte? :))) ;)

Gutekbull,

mialo być ironicznie, ale sympatycznie.

Co do maca, nie wiem czy się dogrzebałeś w wyszukiwarce, ale kiedyś szukając info. o macu, znalazłem temat kogoś, kto pytał o SF Cremona, które miał okazyjnie kupić a mialy docelowo grać z 6900. Temat się dość mocno rozkręcił, była w nim mowa m.in. o wersji dzielonejk maca, właśnie pre i końcówka mocy, tylko nie pamiętam oznaczeń. Wypowiadał sie na ten tema wówczas także Lakrimosa. Byż może znajdziesz tam odpowiedź.

Klepnij może w wyszukiwarkę SF Cremona, potem MAC i zacznij od tego gdzie wyskoczy mniej tematów, szybciej znajdziesz, chyba że jużto znalazłeś.

pozdrawiam

PS. Karpie super gratuluję, mój rekord to 10,4kg. Kurcze jadę w piątek :)

PMD => lekcje odrobiłem i zanim ruszyłem ten temat była wyszukiwarka, zresztą znam ten post.

Chciałem uściślić i troszkę więcej informacji, ale ostatnio na forum wyraźny zastój

Gutekb

Krucafuks - nie wiedziałem,żeś wędkarz, a jak czas pozwala wędkujesz na łososie na Norweskim ? Ciekawe jak smakują niepodbarwiane

A teraz poważniej, na takich poziomach cenowych pełen serwis świadczyć winien bez łaski dystrybutor,a nawet przywieżć piece do domu.

zildjian => jesteś lepszy w te klocki zawsze uzyskasz to co chcesz :-))

Tak prawdę mówiąc to szukam potwierdzenia, że końcowka gra "nieco" zimniej bardziej analitycznie i mniej podbarwia.

Gutekb

Przeceniasz mnie. A może gdy już zdecydujesz dystrybutor weżmie Twoją integrę w rozliczeniu ?

Ani o 202 czy o 252 nie ma nic na audioreview.com

• 1 miesiąc później...

Ponawiam pytanie . Czy ktoś odsłuchiwał końcówkę mocy McIntosh MC 252 ?

Jestem ciekaw wrażeń, czy ewentualnych opinii. Czy może inna propozycja na tym poziomie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.