Skocz do zawartości
IGNORED

Oddam w dobre ręce!!!

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Dla DIYersow:

PCB do DACa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (uwaga, wolno sie ładuje)

dostalem w prezencie a sam nie mam czasu poskladac i pokombinowac.

warunki min:

150 dni

100 postow z czego 80 w DIY

obietnica ze w ciagu 3 mcy uklad zostanie odpalony

wysylka za free listem zwyklym na adres zaiteresowanego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...

gruntowne porządki w taśmowej "płytotece" doprowadziły mnie do dość poważnych decyzji;

ze wzglądu na całkowite pochłonięcie kompaktem ,zmuszony jestem na pożegnanie się z częscią mej kasetowej kolekcji ,żal patrzeć jak ten materiał się marnuje;(

niektóre z tych tasm nie chodziły już od kilku latek ,a w zwiaku z tym że 99 % ich ma swe odpowiedniki cyfrowe więc może mogą posłużyć komuś bardziej -analogowemu-

a więc ,niecał setka taśm ;różne nośniki żelazo chrom, 10 %orginały;40% przegrywki z magnetofonów szpulowych i analogów; reszta to kopie cd niektóre jeszcze amerykańskie.

materiał jak to u mnie od ac/dc po zappę ,od cohena po m.watersa.

zasady :

minimum 2mc na forum,odebrać można na "chawirze" ewentualnie mogę podrzucić nach poznań ,wysyłka mi się mało uśmiecha bo karton tego będzie ,info na gadulcu albo na "emilu";)

pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...

Jeżeli maci płyty Cd z jezzem , których nie cierpicie , nie słuchać i wcale wam na nich nie zależy to chętnie przyjme oczywiście pokryje koszt wysyłki.

Jeżeli ktoś się zdecyduje to proszę o kontakt (meil w o mnie)

Pzdr.

fubb

o mnie | ignoruj

stat: 710 / 981 / 21

26 Lut 2006, 12:08

gruntowne porządki w taśmowej "płytotece" doprowadziły mnie do dość poważnych decyzji;

ze wzglądu na całkowite pochłonięcie kompaktem ,zmuszony jestem na pożegnanie się z częscią mej kasetowej kolekcji ,żal patrzeć jak ten materiał się marnuje;(

niektóre z tych tasm nie chodziły już od kilku latek ,a w zwiaku z tym że 99 % ich ma swe odpowiedniki cyfrowe więc może mogą posłużyć komuś bardziej -analogowemu-

a więc ,niecał setka taśm ;różne nośniki żelazo chrom, 10 %orginały;40% przegrywki z magnetofonów szpulowych i analogów; reszta to kopie cd niektóre jeszcze amerykańskie.

materiał jak to u mnie od ac/dc po zappę ,od cohena po m.watersa.

zasady :

minimum 2mc na forum,odebrać można na "chawirze" ewentualnie mogę podrzucić nach poznań ,wysyłka mi się mało uśmiecha bo karton tego będzie ,info na gadulcu albo na "emilu";)

pozdrawiam.

Aktualne jeszcze ?

pozdrawiam

Grundig High Fidelity

ja chetnie zaopiekuje sie jakims nieuszkodzonym odtwarzczem cd, jesli komus sie wala po mieszkaniu.

moze ktos kto bawi sie w tuning ma jakis niepotrzebny egzemplarz.

nie musi byś jakis ekstra bo to tylko na chwile zanim na cos uzbieram gotówki.

stmaniak>

a Ty skąd? bo jak masz niedaleko to może Cie podratuję.

mam takiego co pod łóżkiem kurz zbiera.

"hiendowa" marka na "T"

ma problemy z niektórymi CDRami. Świerzo nagrywane czyta.

kontakt na priv.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.