Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki za maksimum 200zł do Audinst HUD-Mini

Maciek1988

Rekomendowane odpowiedzi

Połamały mi się słuchawki i zamiast bawić się w uparte sklejanie (co chwila znowu się rozpadają) postanowiłem kupić nowe.

Budżet to 200zł, więc niewiele. Nauszne albo wokółuszne. Zastanawiam się pomiędzy Koss Porta Pro (podobno świetne), a jakimiś Superluxami, ale może doradzicie mi coś innego. Niedługo kupuję Audinst HUD-Mini. Jakie słuchawki w moim budżecie dobrze z nim zagrają?

Nie mam ulubionego gatunku muzyki, ale zawsze bardzo doceniam naturalnie brzmiące instrumenty typu gitara, perkusja ;) Jednocześnie myślę, że im bardziej neutralnie będą brzmiały tym lepiej :)

Co sądzicie o Superluxach HD661? Dobry wybór?

Połamały mi się słuchawki i zamiast bawić się w uparte sklejanie (co chwila znowu się rozpadają) postanowiłem kupić nowe.

Budżet to 200zł, więc niewiele. Nauszne albo wokółuszne. Zastanawiam się pomiędzy Koss Porta Pro (podobno świetne), a jakimiś Superluxami, ale może doradzicie mi coś innego. Niedługo kupuję Audinst HUD-Mini. Jakie słuchawki w moim budżecie dobrze z nim zagrają?

Nie mam ulubionego gatunku muzyki, ale zawsze bardzo doceniam naturalnie brzmiące instrumenty typu gitara, perkusja ;) Jednocześnie myślę, że im bardziej neutralnie będą brzmiały tym lepiej :)

Co sądzicie o Superluxach HD661? Dobry wybór?

Ponoć ładnie CAL!e zgrywają się z tym DAC.

Warto jednak zrobić recabling kabla w tych słuchawkach.

"Kiedy wszystko się zmienia, muzyka piękną zawsze pozostaje."

Słucham na Audinście + Superluxy 681 z wymienionymi padami na welurowe AKG. Mocne granie, bezpośrednio w środek głowy. Plany, przestrzeń i inne takie to raczej nie Luxy. Słucham na nich rocka i tutaj się sprawdzają. Dźwiękowo blisko im do Porty pro - podobnie prawie przewalony bas, ja akurat to lubię. Na twoim miejscu poszedł bym w kierunku Koss UR 40 - dla mnie bardziej uniwersalne albo Takstary,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.