Skocz do zawartości
IGNORED

YAQIN MS-22B i YAQIN MS-23B

Fafikdog

Rekomendowane odpowiedzi

Kupowane na ebayu, co do jakosci wykonania to szczerze nie ma sie do czego przyczepic, a jak to gra?? wg mnie biorac pod uwage cene, rewelacja, aczkolwiek slyszalem opinie, ze ms-12 jest lepszym rozwiazaniem, u mnie ms-22 gra juz rok i nie mialem z nim zadnego problemu nie zmienia to faktu, iz na anglojezycznych forach sporo jest opinii niezadowolonych uzytkownikow.

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

Kupiłem ostatnią sztukę od polskiego dystrybutora,teraz zdaje się pozostaje tylko ebay lub rynek wtórny. Jakość wykonania uznaję za rewelacyjną,porządny,solidnie zmontowany klocek. Po roku użytkowania zmieniłem podstawowy secik chińskich lampek na parkę Tungsoli .Gra fajniusio.

• 2 lata później...

Jak by ktos byl zainteresowany to polecam modyfikacje tego przedwzmacniacza, nie wielkim kosztem dostajemy sporo dojrzalsze granie.

Czasem lepiej nic nie mowic i wyjsc na idiote niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci.

Jeszcze jedno:

ma ktoś na Śląsku wyżej wymienione lub pre lampowy od Pana Feliksa?

Tych nie mam, ale mam obecnie w domu preampy lampowe Music Angel, The Protagonist i Kondo KSL-M7. Jeżeli chciałbyś ich posłuchać to możesz wpaść do mnie.

• 1 miesiąc później...

W międzyczasie kupiłem MS-12B i jestem bardzo zadowolony :)

Jeśli masz go na fabrycznych lampach , warto je zmienić na np. psvane, będziesz jeszcze bardziej zadowolony :-)

Warto je zmienic na cos z lat 50 i pogrzebac troche w srodku, a co do lamp to tylko 12ax7 bo tylko te sa odpowiedzialne za sekcje RIAA ktora to jest identyczna jak w ms-22b.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.