Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do Pmc twenty 24

Kriss-1973

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

świetnym połączeniem będzie integra ATC SIA2-150, taniej Roksan Caspian M2. Przy tej klasie kolumn jednak namawiam wyłącznie na odsłuchy, moje propozycje to konfiguracje, które wyjątkowo dobrze sprawdzają się w połączeniu z PMC.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

PMC bardzo dobrze gra z Naimem lub Brystonem. Jak zwykle dużo zależy czego szukasz w brzmieniu systemu. Jesli muzykalniej to Naim.

BTW, Twoje kable we współpracy z ww. wzmacniaczami będą raczej trochę grzeszyć ostrością, analitycznością i osuszeniem średnicy.

minidsp SHD Studio; Nordost Thor; DAC Musetec MH-DA005; Octave V80; Dynaudio C1; 2xREL.

Witaj,

świetnym połączeniem będzie integra ATC SIA2-150, taniej Roksan Caspian M2. Przy tej klasie kolumn jednak namawiam wyłącznie na odsłuchy, moje propozycje to konfiguracje, które wyjątkowo dobrze sprawdzają się w połączeniu z PMC.

Macie w ofercie kolumny PMC?

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Witaj,

Mam wlasnie w domu oba te wzmacniacze i uwazam ze graja zupelnie inaczej. Wiec radzil bym odsluchac.

a ja polecę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) słuchałem na pmc lb1i signature.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Słucham rożnej muzyki ale głownie akustyczna,pop czasem jazz. Lubię dobry detal i gdy jest ładna średnica i sopran dobrze kontrolowany bas. Odsluchiwalem Caspiana, MF m6 i lemma Tukana II z tych trzech najbardziej przypadł mi do gustu Lemma. Ale chce także usłyszeć innych opini i propozycji .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.