Skocz do zawartości
IGNORED

no ale tu sa ponoc spece od audio, dtatego tez pytam jaki odtwarzacz daje rade w cenie do 350zl. Ale widze ze nikt tu sie za bardzo nie zna tylko wiekszasc kupuje sobie gazetki AUDIO i czyta recenzj

stecko

Rekomendowane odpowiedzi

"Ale widze ze nikt tu sie za bardzo nie zna tylko wiekszasc kupuje sobie gazetki AUDIO i czyta recenzj"

skoro gosc w tytule pisze ze nie bardzo kto sie tu zna to po co pyta ??!!!!

Ja tam lubie kolesi, ktorzy zadaja sobie w Zyciu niebanalne pytania (jak to),

nawet jesli nie spodziewaja sie na nie interesujacych odpowiedzi.

Polecam Panasonic DVD-s35 . Mam go . Jako cd jest - prawie - równie dobry jak mój ( bardzo dobry w swojej

klasie i cenie ) Marantz CD 67 mk2ose - jego dźwięk ( DVD-s35 ) jest tylko ciut mniej nasycony/mięsisty , a barwa minimalnie mniej prawdziwa . Dźwięk równy , rozdzielczy i prawdziwy z dobrą przestrzenią .

Kupisz go używanego ( na Allegro - tylko żądaj minimum tydzień gwarancji , który to czas przeznaczysz na kilka testów po kilkanaście godz. ciągłego grania , napęd w nowym chodzi i powinien chodzić w używanym DVD-s35 cichuteńko ! ) - tylko ! - w dobrym stanie za 100-200zł .

Resztę kasy przeznacz na sygnałówkę Albedo Blue ( mam - to wiem ) - odcinek 50cm za 270 czy 280zł .

I będziesz miał odlot za te pieniądze .

tego kto założył ten post pojebało ... jaką gościu masz przyjemnosć z zakłądania postu który zajmuje połowe strony głównej zakładki stereo ?? Co ty chcesz i komu udowodnić ?? chyba tylko tyle że jesteś na tyle niedojżały żeby dalej być głupkiem. Jak nie masz czym innym "szpanować" to weź sięprzymknij i zachowuj się według ogólno przyjętych norm dobrego smaku.

A tak btw. ciekawi mnie czy na żywo być też taki rozgadany był ... Poprostu brak mi słów, i nie tylko mnie.

wovo, 29 Lip 2007, 00:12

>tego kto założył ten post pojebało (...)

>zajmuje połowe strony głównej zakładki stereo ?? >że jesteś na tyle niedojżały żeby dalej być głupkiem. (...) >sięprzymknij i zachowuj się według ogólno przyjętych norm dobrego smaku.

>

>A tak btw. ciekawi mnie czy na żywo być też taki rozgadany był ... Poprostu brak mi słów, i nie

>tylko mnie.

najleprze jest to!!!!!

>sięprzymknij i zachowuj się według ogólno przyjętych norm dobrego smaku

rozumiem, że powyższy cytat jest norma dobrego smaku

>vovo

>...jesteś na tyle niedojżały żeby dalej być głupkiem.

Słowo "niedojrzaly" piszemy przez "er zet",

"niedojżały" piszą tylko głupki !

Vasco a myślisz że grzeczne słowa tu pasują ?? Przez takich oszołomów to forum schodzi na psy, ludzie którzy mająwiedze i są osłuchani wola siedzieć cicho a na powierzchnie wypływają takie jełopy. Sorry ale szlag mnie trafia jak widze takie zachowanie. Święty nie jestem, nikt nie jest ale żeby od razu śmietnik robić ?? Jak ktośma śmietnik w swoim życiu to niech tego na forum nie przenosi. Amen. Pozdrawiam

No wlasnie, w okresie mitycznego - "dobrego", "prawdziwego" i "kulturalnego" forum !

>wovo

>Poprostu brak mi słów, i nie tylko mnie.

Jest tu Was - głupków, wiecej ?

intuos, 30 Lip 2007, 10:05

>zastanawiam sie co za pa......t zalozyl ten temat i niestety ale nie daje rady

Troszkę szacunku dla starszego stażem forumowicza Stecko...

witam miłośników kapel cygańskich na żywo !

mam problem, odsłuchałem nową płytę dody na wypasionym sprzęcie i nic, żadnej emocji.

czy słuchając na zwykłym jamniku, uległbym czarowi tej na światowej poziomie zrealizowanej płycie.

jaki polecacie jamniki do tego typu sztuki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.