Skocz do zawartości
IGNORED

Mocny, dobry a tani wzmak do prądożernych kolumn ;) czyli

thon022

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczekam więc, chętnych brak. Ten model ponoć jest niezły, choć ktoś tam pisał, że ma syczącą i ziarnistą górę. Lubią też szwankować przełączniki. Niemniej za jakieś 800 bym go przyjął...

Namiastkę tego da Ci Pioneer 550R . Jest żywszy , bardziej przejrzysty od serii 6x6 czy 7x7 .

Miałem go przez jakieś 10 lat dopóki nie zaczął dziadować selektor źródeł (typowa przypadłość Pioneera), później miałem 502R i ten lepiej grał, przy nim 550R to suchotnik.

Hej,

Zobacz jeszcze ten:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ponegocjuj cenę :)

Dowiedziałem się, że ten grzmot ma regulację głośności z tyłu na każdy kanał osobno - od biedy mógłbym tak ustawiać poziom głośności do czasu aż się dorobię pre ampa. Ale wygląda na dość sfatygowany, zapewne zaliczył już niejedną imprezę...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.