Skocz do zawartości
IGNORED

Listwa zasilajaca bez fajerwerkow

hifibloke

Rekomendowane odpowiedzi

No i temat listw zdechł :-).

MarkN - nie znalazłem nigdzie cen tego urządzenia, możesz przybliżyć ?

Panowie a listwa powiedzmy ok. 1.000 zł tyle mogę jeszcze dać dla testu, co polecicie ?

MarkN - nie znalazłem nigdzie cen tego urządzenia, możesz przybliżyć ?

Musiał byś pogonić swoje wszystkie klamoty-dużo(bardzo dużo dołożyć) i wtedy je możesz wyexponować na podłodze,na środku żeby wszyscy widzieli.

Reckę którą kolega napisał jest w AUDIO z przed kilku miesięcy.;)

Musiał byś pogonić swoje wszystkie klamoty-dużo(bardzo dużo dołożyć) i wtedy je możesz wyexponować na podłodze,na środku żeby wszyscy widzieli.

Reckę którą kolega napisał jest w AUDIO z przed kilku miesięcy.;)

Już znalazłem, 22k więc nie wszystko tylko swoje głosniczki :-), tyle gdzieś mnie kosztował komplet Dali Ikon :-).

Co do widzenia, nie ma takiej opcji bo ja samotnik jestem więc tylko moja kobitka i dzieci mogą kukać co znowu kupiłem :-).

Już znalazłem, 22k więc nie wszystko tylko swoje głosniczki :-), tyle gdzieś mnie kosztował komplet Dali Ikon :-).

Tylko za te głośniczki ile teraz....:) może z 12 koła i to max.Ja bym nie dał. :)

Nie ma że DALI,MA,FOCAL,KLIPSCH,JBL-wszystko leci .......w dół.A gwarancja........nikomu nie jest potrzebna w stosunku jeśli chodzi o kolumny. ;) w dobrym odsłuchanym stanie,nie mowa o dzwięku. ;)

No bo mało kto je kupuje. ;) to i sprzedaż mała.

Kuknij na alledrogo ile znajdziesz używek Dali Ikon :-).

A tak poważnie-to że dzisiaj nie ma nie znaczy że jutro nie będzie-o MF 300 też tak było mówione-a ostatnio 4 razy był w dostępności.:)

To samo w sumie na temat Focali powiedzieć mogę,ale to bez sensu-widziałeś model 816 W do sprzedania?

Nie kukam na nic innego jak Dali, to mój faworyt, na tyle mogę podskoczyć i w 100% odpowiada mi Duńczyk dlatego na temat innych się nie wypowiadam, Dali a i owszem, mam kilka :-), tak jak czytałeś leszczyki barowe piszę, że Dali Ikon 7 nie ma basu....w salonie nie ma za wiele bo nowy ale jak się wygrzeje i dobrze zgra z integrą to jest cudnie, podłączyłem sub Dali mk2 ale....odłączyłem bo tak ładnie grają i basu dość :-).

Jak napisałeś że fanem jesteś(no to faktycznie nic tego nie zmieni) ;)-ale za tę kasę można lepiej-dużo lepiej. ;)

A co do 7mkii-nie wiem w jakim lokum-ale 6 mkii mają szczupło na basie,a po za tym lokum się liczy.

Moje pomieszczenie pogłębiało bass,po manewrach ciągi basu ustały,działa to tak,utwór na którym w moim odczuciu bas dudnił już nie dudni,utwór gdzie grało to ok-gra ok.

Takich utworów jest kilka gdzie bas dudni-w mojej kolekcji-więc trzeba się też zastanowić,czy warto wydać na jakieś bass trapy dla kilku utworów.

Co do paneli pochłaniaj-rozpraszaj ,-to na pewno warto.

Pokój taki 25-30m2 potrzebuje-co już przeliczałem setki razy-z różnymi panelami około wkładu finansowego 10-15 tyś.na w miarę o.k akustykę.

Ceny dystrybucji.

Pomiary -1000,-1500 pln+dojazd. ;) Nie warto.Dla bidnego. :)

najpierw dogonię króliczka a później zrobię akustykę i dokopie mu do dupy :-).

lepiej odwrotnie, bo po zmianie warunków akustycznych można się zdziwić;)

listwa nowa czy S/H?

lepiej odwrotnie, bo po zmianie warunków akustycznych można się zdziwić;)

listwa nowa czy S/H?

Kolego, już dawno nie mam 20 latek :-), wiem, że robię od dupy strony ale na tą chwilę nie mam jeszcze sytuacji prawnej z domem uregulowanej więc nie wywalę 50.000 zł na akustyke poddasza ażeby komuś zrobić prezent :-), jak porwę już umowę własności, wtedy mogę zapakować kasę w poddasze i akustykę, klocki jak kupię są moją własnością :-) ot taka prosta filozofia Kowalskiego :-).

Co do listwy nie istotne nowa czy używana, jakoś bym chciał te moje bidne klocuszki zabezpieczyć, nie muszą lepiej grać bo i pewnie nie będą, nie ma jeszcze wątku chyba "grających" listew ? :-).

Aaaa teraz łapie czyli to jest ta "grająca listewka" ? :-), dzięki postoję ale bez listewki magicznej za 5k :-).

A może jakiś dobry stabilizator napięcia? Coś polecicie mocnego, tak ok. 900-1200 obciążalności ...

Sorki Grevor za OT :-)

To nie OT więc nie ma za co przepraszać, mamy podobny problem więc może się razem dowiemy jak mamy nasze gadżety zabezpieczyć w miarę sensownie i tak żebyśmy nie wyskoczyli z portek :-).

To zła wiadomość bo jednak będziesz musiał z portek wyskoczyć :-), nie kojarzy mi się Twój problem z kilkoma stówkami więc przyjmij wyrazy współczucia ;-) i szykuj skarbonke świnke :-).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.