Skocz do zawartości
IGNORED

Mam dobrą lustrzankę do sprzedania

smog

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że nie w ogłoszeniach, ale to nie jest audio, więc mam nadzieję, że nie urazi nikogo zamieszczenie tego wątku.

Ma do sprzedania lustrzankę Minolta Dynax 5.

SUPER ZESTAW

- Minolta Dynax 5

- Obiektyw Sigma 28-200mm, DL Hyperzoom Macro, SLD Glass, Aspherical, IF

- Filtr Sky Hama

- Torba Foto Pub

- Wszystkie pudełka, instrukcje, zaślepki – jak ze sklepu

STAN PERFEKCYJNY

Jestem pierwszym właścicielem, aparat na zamówienie przywieziony z Niemiec, stan idealny – absolutnie żadnych śladów użytkowania.

Bardzo dobry obiektyw, ostrzy od 50cm, światło 3,5-5,6, do tego zakres 28-200mm – od początku chroniony filtrem.

Jedyna taka okazja, żeby kupić aparat w stanie jak nowym, bez przymusu zakupu, standardowego słabego obiektywu.

Aparat bardzo mało używany, zrobił maksymalnie 15 filmów, głównie na urlopach.

więcej o aparacie na stronie minolty:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Żeby za bardzo nie zaśmiecać, załączam 1 zdjęcie. Więcej mogę przesłać na priva.

mail do mnie:

[email protected]

[obrazekLUKASZ-176638_1.jpg]

post-23-100003243 1170259260_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeśli wolno wtrącić:

Dynax 5 to znakomity aparat, spore możliwości, szybkość AF i znakomity pomiar światła - same zalety może oprócz dostępności miniaturowych przycisków (tu minusik się należy!) Niestety ale także mojego sprzedałem :

Cyfra po prostu jest tańsza pod każdym względem ale czasem żal za możliwościami tradycyjnel SLR-ki... Pewnie wkrótce kupię jakąś cyfrową SLRkę...

W każdym razie ewentualnym chętnym szczerze polecam tą Minoltę - w cenie popularnego EOSa 300 otrzymujemy o niebo większe możliwości, szybkość i wspaniałą jakość zdjęć!

Pozdro

Ukryta Zawartość

Wsytawiłem na allegro, jak ktoś miałby ochotę to link powyżej, cena obecnie to 1100 bez ceny min.

>MareG - wszystko prawda, bardzo dobry aparat. Przyciski (AF i spot) faktycznie są torchę za mało i wszystkie funkcje włożyli w jedno pokrętło. np. Nikon f80 jest bardziej ergonomiczny. Ale coś za coś. W minolcie Za przystępną cenę dostaje się bardzo dobre parametry, świetny AF itp.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.