Jump to content
IGNORED

Jakie słuchawki do Xonar DX/XD

NeverBeenKilled

Recommended Posts

Witam,

Ostatnio spedza mi sen z powiek dobranie odpowiednich słuchawek do mojej karty dzwiekowej, czytam i czytam chcąc sie czegoś dowiedzieć lecz im głębiej w to się zagłębiam tym więcej mam wątpliwości.. :(

Jak juz wspomniałem posiadam Xonara DX/XD poszukuję do niego słuchawek dobrze oddających przestrzenność grających chyba bardziej ciemno, z basem.

Pierwsze jakie wpadły mi w .. hmm oko były Pioneer SE-A 1000 lecz obawiam się ze nie bedzie tu wgl basu przy xonarze.

Kolejnym kąskiem miały być shurle 440 lecz tu wykonanie jest nieprzekonywujące tak samo nie wiem czy zamknieta konstrukcja faktycznie jest sprzyjająca przestrzenności

W sumie zatrzymałem się na słuchawkach SUPERLUX HD-668B lecz mają one impedancje bodajże 56 ohm i nie wiem czy to dobry wybór..

Pomoże ktoś coś, na co zwracaś uwagę? czy impedancja jest tak istotna i okaże się barierą nie do przeskoczenia dla mojego Xonara.

Moze lepiej zainwestować w coś tańszego co będzie pasowało do tej karty?

a bymbył zapomniał wolałbym się zmieścić w budżecie 350-400 zł

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.