Skocz do zawartości
IGNORED

Do Lukara - czemu strona wolno chodzi

kapelli

Rekomendowane odpowiedzi

Nie tylko ja to zauważyłem, ale inni też,

że czasami strona się baaaaaaaaardzo długo ładuje. czeka się i czeka........i czeka...........

dodam że nie ma to korelacji z aktualną liczbą osób na stronie ;)

można wiedzieć czemu tak sie dzieje??????

normalnie to klikam na post i zaraz wchodzę, a czasami to się czeka i ponad poł minuty.

pomiar nie zależy od mojego łącza, tylko od tego że cos ze strona jest nieteges.

https://www.audiostereo.pl/topic/11460-do-lukara-czemu-strona-wolno-chodzi/

Ja też myślałem, że to mój komputer. U mnie strona bardzo wolno chodzi już od wielu dni, chyba ponad tydzień. Przy zwykłym wybraniu zakładki, wejściu do tematu czy jakiejkolwiek innej operacji poza ruszaniem myszką i pisaniem czekam na tyle długo, że czasem mam wrażenie, że zawiesił mi się komputer. Niekiedy muszę wrócić na poprzedni ekran, bo się nie mogę doczekać, i spróbować jeszcze raz.

U mnie jest w miarę dobrze, nie zauważylem istotnych zmian :). Trochę pewnie zapycha ładowanie się banera, ale bez przesady. Moze wyprobujcie inne przegladarki :) ?

A poza tym...serwer nie jest nieskończenie szybki.

Też zauważyłem. Wtedy cofam i jeszcze raz klikam ten sam wątek. Nie wiem czemu, ale to pomaga. Skutecznie.

Jeśli za długo mi się strona forum otwiera - postępuję tak samo. Pomaga.

wpisz sobie do lokalnego pliku hosts adres adnet.... jako 127.0.0.1 i problem z odwolywaniem sie do gemiusa rozwiazany ;o)

Lukar tego nie bedzie lubil ale co tam. Rownie dobrze mozna korzystac z Avant Browsera i dodac ten host do listy zabronionych.

nie nie nie

nie chodziło mi o to że w ogóle strona wolno chodzi ;)

tylko były takie okresy wciągu dnia że się wszystko godzinami ładowało...........np po 20 sekund

normalnie to klikam i juz mam strona otwarta, teraz chodzi ładnie :)

jakos sie ostatnio poprawiło bo tego nie zauważyłem odkąd zapuściłem tego posta ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.