Skocz do zawartości
IGNORED

Temat/katalog wspólne zamówienia el.

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

Zamowienie ELPOD zamkniete

A oto koncowa lista:

cubino popla jarekt tomazo domciu1 Asmod pkrecz olek CASKP Rambo magazynier GOTOMIK Orion-Tom wieloch DonWojtas marklo WarrioR tomek_w mi$kin Wania Buber Jac smoky crossover64 Lt_Bri kubedes Leszek B A66 Zorro dankoh Skrzypek _harry jagusz adse lobo mirc jacek 10 robu$ OLES bprzem

Jesli kogos nie ma na liscie prosze o szybki kontakt. Zamowienie wysle w poniedzialek rano (i tak przez weekend nie ma produkcji). Tak wiec spoznialscy maja czas do niedzieli wieczorem. Ogolna liczba zamowionych rezystorow przekroczyla 900szt. Widze ze bede mial niezla zabawe przy sortowaniu. W weekend postaram sie podeslac wszystkim zamawiajacym nr konta i bede prosil o dokonanie wplat. Oplata za przesylke 5PLN (polecony priorytet), chyba ze ktos bedzie chcial zwykly list ale na wlasne ryzyko - 2PLN

> skrzypek, A66

jak też jestem chętny na Elpody do drabinki i chyba nie ma co wyważać otwartych drzwi i pomysł ze skopiowaniem z Passa Aleph'a L jest dobry...

tylko przy okazji zapytać chciałem jaki przełącznik do tego zastosować, najprostrzym rozwiązaniem byłby jakiś obrotowy-mechaniczmy ze złocanymi stykami, nie wiecie gdzie coś takiego można kupić ?

ELPOD

wyslalem do wszystkich zamawiajacych rezystory info odnosnie szczegolow zaplaty za rezystory. Jesli ktos chcialby cos jeszcze zmienic w swoim zamowieniu to prosze do konca dnia o ewentualne korekty, poniewaz jutro z rana wysylam zamowienie do Elpodu. Jak otrzymam rezystory z zakladu poinformuje wszystkich zainteresowanych, teraz pozostaje nam cierpliwie czekac - okolo 2tyg.

-->tomazo, ja znów zwiększam zamówienie, jak rekin tylko się odezwie to napiszę co i jak, a jakby się nie odezwał (albo nie udałoby mi się znaleźć interesujących mnie informacji) to zamówienie będzie wyglądać następująco:

220 om - 25 sztuk

680 om - 25 sztuk

22k - 50 sztuk

( to tak żeby łatwiej było liczyć )

A może ktos jest mi w stanie pomóc, i wie jakich wartości rezystorów używa rekin w Swoim GC na LM3886?

Wiem że na pewno idzie 1 sztuka 220om, 1 sztuka 680om i 2 sztuki 22k(czyli te same wartości które inni stosują w wersjach pod LM3875), ale (o ile mi się coś nie przewidziało) siedzi tam jeszcze 5 rezystorek, pytanie tylko jaki?

Tańsze przełączniki 2 po 22-24, sam bym kupił, ale odpowiedniej jakości.

Przełączniki to problem. Przekaźniki to Meisel M4 lub M1, miniaturowe

podwójne, potrzeba 22 szt. w praktyce wystarczy 15szt. Kupione w sklepie

w Gdyni.

Miało być Meisei. Niestety nie, byłem tam dziś i nie ma.

Są w TME odpowiedniki z złoconymi stykami. Napięcie, jaki będzie zasilacz.

Typowe to 5, 12, 24 V ja mam na 12V.

Witam,

Ja ponownie w sprawie zamówienia z Elfy... brakowało im kondensatorka za 3 zł i blokowali mi całe zamówienie... jutro paczka na być u mnie... i biorę się za rozsyłanie...

a kondesatorki mi doślą w przyszłym tygodniu...

Witam wszystkich.

Właśnie organizuję zamówienie na układy Cirrus Logic CS8412,CS8414 i SC8416.

Następujące ceny CS8412 i CS8414 : 8,95 $ , a CS8416 : 3,95 $ + vat 22% .

Są to ceny wyjściowe przy minimalnym zamówieniu. Czas realizacji do tygodnia czasu.

Firma (oddział niemieckiego dystrybutora w Polsce) realizuje zamówienia od 5 sztuk w górę, ale mam już chętnych na CS8412 .

W razie pytań : [email protected]

Zapraszam.

ELOPD - rezystory wyslane, uff ... sporo tego bylo (osobom ktore zamowily rowniez czesci do DAC'a wysle pozniej z pozostalymi elementami)

DAC - przelew do Petera dotarl, obiecal ze paczke z czesciami wysle na dniach, pozostaje cierpliwie czekac

>Tomazo

Gołąb pocztowy wylądował, albo jak u MP, jaskółka aftykańska:)

Mam chyba ze dwa rezystory za dużo, takie 0,22 ohma, może komuś są potrzbne :)

znajdzie się właściciel, to u podesle, zeby nie mnożyć bez sensu kosztów

Widze ze jeszcze u jednej osoby sa niezgodnosci, przed pakowaniem rezystorow do kopert nie mierzylem ich, bo zajeloby mi to chyba z tydzien (zwlaszcza ze bylo ich wszystkich prawie 1000). Mam nadzieje ze Elpod nie pomieszal karteczek z opisami rezystorow. Widze ze bede musial przeprowadzic male sledztwo.

Prosze wszystkich do ktorych dotarly rezystory o dokladne sprawdzenie czy wszystkie wartosci sie zgadzaja, i ewentualne zgloszenie mi na maila niezgodnosci, w razie czego cos wymysle.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.