Skocz do zawartości
IGNORED

Laptop LENOVO B590

ted125

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!Na allegro pojawił i cieszy się popularnością ów laptop i tu żona mnie męczy o zakup,ale warunkiem jest stary Windows XP prof.Jeszcze dla niej dośc łatwy,przyzwyczajenie się tu kłania.Laptopy są sprzedawane bez systemu Natomiast wiem że instalowanie jest dość utrudnione dla XP.Mam na myśli zmiany bootowania w biosie,no i wogule z doborem sterowników.Puki co jeszcze go nie zakupiłem,ale prośba,może ktoś to przerabiał z naszego forum.prosiłbym o pomoc.Chociażby to ustawienie dla bootowania systemu i wogule jak się za to zabrać!Może ktoś pomóc?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/115268-laptop-lenovo-b590/

A co za problem wejść do Biosu i przestawiać?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

@ted125, ja bym fukał na zintegrowaną kartę grafiki, zwłaszcza że sprzedawca tak się rozpisał na temat innych komponentów tego lapka, a o dość ważnej rzeczy ni huhu - to może być pięta achillesowa tego urządzenia.

I nie chodzi o to, że zintegrowaną jest, ale nie podano jej najważniejszych parametrów, które się zasadniczo podaje.

Dzięki Wszystkim za wyrażanie swoich opini!Sorry że nieodpowiadałem!Byłem poza dostępem.

Sprawa już została rozwiązana!Wybór padł na Della,nawet używkę,zmieniła zdanie żona,ale to chyba nie dziwi...Kobieta zmienną jest!Co i tu sie potwierdziło!

DZIĘKI WSZYSTKIM I MOIM ZDANIEM RÓWNIEŻ UZASADNIONE RACJE!Cieszy ż tu można na Was liczyć!Dzięki!

ZAMYKAM WĄTEK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.