Skocz do zawartości
IGNORED

B&W DM603 S3 test audio video

radark

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze to nie mam, ale... Trzeba je umieć czytać między wierszami.

Natomiast polecam witrynę do której mam od ponad 25 lat większe zaufanie niż do AV.

Mianowicie coś takiego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

- mały błąd w adresie, ale chodzi o 603 S3

liczący kilka stron test z prawdziwymi pomiarami, wzbudzającymi podejrzenia co do

"własnego charakteru" wysokich, rekomendacji nie do akustyki, czy czego tam się jeszcze można dopatrzeć...

Poza tym sporo innych kolumn i nie tylko do przejrzenia. Rysiek.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Radark,a po co Ci ten staroć, no to się patrzeć nie da :) ;) napisz do mnie na PW swój adres @ to Ci jutro wyśle PDF-a, bo mam na płycie od AUDIO tylko płytę trzeba odszukać.

marzę o wielu płytach których nie mam, a które mi się marzą i o czasie na ich słuchanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.