Skocz do zawartości
IGNORED

Sprzęt do muzyki i tv

Bartek_56387

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

potrzebuję pomocy w doborze sprzętu, a jako że jestem januszemmuzyki, to potrzebuję waszej pomocy.

Oto czego oczekuję od sprzętu z natury technicznej (nie wiem czy możliwe do realizacji).

- słuchanie muzyki z CD

- system głośników min. 4.1. (coś co będzie tworzyć niejako surround)

- podłączenie do TV Samsunga

- radio

- możliwość przesyłania odtwarzanej muzyki z urządzeń mobilnych (android, iOS) bezprzewodowo np. na zasadzie streamingu na głośniki

- zajebista jakość i czystość odtwarzanej muzyki - brak konkretnego rodzaju muzyki

Pokój 20m2. Budżet ok 3000 tys. Jak będzie trochę więcej nic się niestanie.

Ma ktoś jakieś pomysły?

https://www.audiostereo.pl/topic/116025-sprz%C4%99t-do-muzyki-i-tv/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

+

Ukryta Zawartość

A suba kiedyś dokupisz...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakoś muzyki, do tego rozwiniętej do 5.1 i budżet 3000 zl wyklucza się, ale za 3000 tys spokojnie dasz radę, w tej kwocie proponuje kilka propozycji z wyższej półki przy odsłuchu domowym

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Jak masz 3 miliony, to dołóż trochę i spraw sobie...:

Sorry za ironię, ale to jakaś plaga. I potem się dziwić, że ludzie nie umieją poprawnie wypełnić kartek wyborczych, heh...

Jakoś muzyki, do tego rozwiniętej do 5.1 i budżet 3000 zl wyklucza się, ale za 3000 tys spokojnie dasz radę, w tej kwocie proponuje kilka propozycji z wyższej półki przy odsłuchu domowym

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Czyli co proponujesz? Jestem w stanie z czegoś zrezygnować, na koszt czegoś innego. Zastanawiam się gdybym zainwestował w system kolumn podłogowych 2.0. stojących obok TV i żeby oglądać filmy a dźwięk przerzucić na kolumny, tylko nie wiem czy to będzie lepszy efekt czy wręcz będzie irytował.

Czyli co proponujesz? Jestem w stanie z czegoś zrezygnować, na koszt czegoś innego. Zastanawiam się gdybym zainwestował w system kolumn podłogowych 2.0. stojących obok TV i żeby oglądać filmy a dźwięk przerzucić na kolumny, tylko nie wiem czy to będzie lepszy efekt czy wręcz będzie irytował.

To ma byc nowe czy uzywane?

Twoje wymagania duze, a dukatow troche malo zeby im sprostac.

W takim wypadku proponuje kompletowac sprzet sukcesywnie, a bedzie lepszej klasy, bo wszystko na raz za ta kwote nie sa rady :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.