Skocz do zawartości
IGNORED

Lasy Państwowe i ich los - po głosowaniu

Camelouge

Rekomendowane odpowiedzi

Ech muls ja myślałem,że mam do czynienia z człowiekiem konsekwentnym a tu masz....klops.Jak to Tusku I Kopaczu u władzu i kradnom?

Ty chyba rzeczywiście z tym swoim kotem za długo gadasz i sie przeniosło.....zaczniesz miauczeć?

Co do lasów warto zapoznać się z próbami tworzenia kontrolowanych stref zalewowych wzdłuż dużych rzek. Lasy państwowe na wszystkie takie propozycje samorządów i wojewodów odpowiadają: "wal... się". Pozostaje zalewać jedynie grunty rolnicze (bo w dolinach rzecznych są lepsze ziemie, tam nie ma nieużytków) lub budować drogie poldery na które nie stać żadnego z samorządów (no może poza gminą z KGHMem :)

To jest podobnie jak z niedźwiedziem i miodem.Ktoś do tego miodu próbuje się dobrac a odpryski tylko trafiają do nas.

W postaci właśnie Wal.. się

E, am. Jak nasza władzunia jest już zadłuzona na ponad 3bln złotych to musi szukać nowych sposobów na zaspokojonie potrzeb swoich mocodawców i swoje. A takie lasy państwowe i ziemia państwowa, to dobry kąsek, bo teaoretycznie dotąd niczyi...

Tak było z polskim przemysłem i bankami przed 20 laty...

E, am. Jak nasza władzunia jest już zadłuzona na ponad 3bln złotych

Chyba już czas by coś zmienić przy urnach,bo inaczej Kopaczu nas wyprowadzi....w manowce.

Świadomie lub nie.

ty se rob co kcesz tylko nie nudz jus.

Widać kot cie wnerwił!Co ci powiedział?

A po co taki premier? Po co taki prezydent, taki sejm i taki senat. Do kamieniołomów razem z taką opozycją.

Wszystko trzeba zmienić.

Dokładnie.

Dodałbym jeszce....zaślepionych.

Demokracja na tym polega, ze jak większość chce "głupio" to ma być głupio". Jak się komuś "głupi naród nie podoba" to niech se zmieni naród i wyp..la.

Wychowuje tylko dyktatura, faszyzm, komunizm.

modrzewek ty jak zwykle od dupy strony.Ja bym zaczal od ciebie.

Pomarzyć zawsze możesz.Ja nie jestem marzycielem więc o tobie marzyć nie będe.

A ty jako stara pierdoła zawsze możesz.

Pomarzyć.

niestety modzrewek ja jestem pewien ze procesu wyboru idiotów przez idiotów nigdy sie nie powstrzyma.To jest KOŁO historii.A ty jestes jej kółeczkiem.

<br />Demokracja na tym polega, ze jak większość chce "głupio" to ma być głupio". Jak się komuś "głupi naród nie podoba" to niech se zmieni naród i wyp..la.<br />
to po co te odwieczne narzekania.A to zlodzieje a to nieroby a to klamcy.One sa z was.

to po co te odwieczne narzekania.A to zlodzieje a to nieroby a to klamcy.One sa z was.

Własnie, o to chodzi, by nie narzekać, tylko chlasnąć w w pysk, kopa w dupę i won z przyciętymi rączkami.

A ty wiesz komu zabrac i co??Moze pensje Komorowskiemu a moze majatek Kulczykowi.A moze lasy ..a moze huty i stocznie?/A moze w koncu ktos ukradnie te kopalnie jak w czechach i zrobi w koncu z nimi porzadek.

Drobna poprawka..o tym nie mówi sie.O tym mowia specjalisci do ciebie....TY jestes im potrzebny zeby mowic ze sie mówi.

Z tym jest dokładnie tak jak z tymi lasami.Jeden pajac pisze ze ukradna, drugi że ukradna o drugiej w nocy ale żaden nie zna ustawy, nie wie jakie to poprawki i czego dotyczą.Wystarczy ze o drugiej w nocy..i koniec.A to wszystko jest w internecie na stronach rzadu, ministerstwa, sejmu.Ale po co szukac.Wystarczy ze ukradna o drugiej w nocy.

Gość BlueMax

(Konto usunięte)

O 2 w nocy bo chcieli mieć wolne i jechać na Święta. Z góry mówili, że będą głosować do upadłego rożne rzeczy, nie tylko lasy. I koalicja i opozycja siedzieli i głosowali równo, żeby jechać na Święta. Teraz PiS rżnie głupa i to cała tajemnica z tą 2 w nocy. A co do tej notatki ambasadora Asha... To było 5 lat temu i jakoś do tej pory lasy nie zostały sprywatyzowane a Żydzi nie dostali kasy. Wiadomo, że Amerykanie naciskają na reprywatyzację od lat więc pewnie rożne rzeczy im nasi odpowiadają, żeby się odczepili. Obiecanki cacanki, jak to w polityce, a ciemnemu ludowi radość, że wszyscy kradną, kłamią i prywatyzują więc na szczęście można dalej narzekać.

Jak TEN coś ma, to się MU, po prostu zabiera.

Słownik języka polskiego

mu

«wyraz naśladujący dźwięk wydawany przez krowę»

z niewiadomego powodu ktoś niewiadomy zbanował abece na cacy

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.