Skocz do zawartości
IGNORED

Konkurs Hi-Fi i Muzyki

KoRnik

Rekomendowane odpowiedzi

electro

Pan sobie przeczy. Napisał Pan, że nagrody będą dla tych "co nie będą", a teraz zmienia reguły podczas trwania gry. Dlatego nie jest Pan partnerem do dyskusji, pomijając już ton, w którym utrzymane są wpisy.

>Widzę, że jesteś kolego pracownikiem konkurencyjnego czasopisma lub portalu. To by wynikało z ogromnego zaangażowania w wojenkę. Pewnie bierzesz pieniądze, płytki i złote zegarki pod stołem. Co za żenada.<

To odpowiedź w stylu poprzednich wpisów, proszę więc ją uznać za niebyłą. Zwłaszcza, że widzę tu rozsądnych ludzi.

maleo

to prawda ze najchetniej Tobie i jeszcze kilku ludziom na forum , ktorych szanuje sprezentowalbym po co najmniej 100 plyt:), ale mysle ze czasami wystarcza wyrazy szacunku, jak sie bardziej udzielales forum bylo lepsze:)

Kamill

nie spinaj sie :), dlaczego przeszedles na Pan?, na Pan to tutaj tylko redaktor Stryjecki przechodzi jesli oprocz wyrazow uwielbienia natrafi na jakies slowa krytyki (ale kto z nas lubi krytyke?:))))) , wiec jesli nie jestes Nadredaktorem to moze wyluzuj:),co Cie sklonilo do rozpoczecia swojej przygody z forum od tego watku?:))))

OT to smutne ze inne redakcje sobie spokojnie radza na rynku bez posredniej i bezposredniej reklamy na niezaleznym forum ,a hfim jakos nie moze tu nie macic czy ktos tu np. widzial redaktora Kulpe utyskujacego ,ze nikt go nie kocha albo reklamujacego swoje kolejne przedsiewziecie - nie, nie bylo takiego przypadku, a przeciez audio/video mimo tego sie dobrze sprzedaje , czyli mozna nie przeginac

jozwa

od razu arogancja:)), jak mi ktos z honorem wyjezdza to sie czasami szorstki robie:))) dobrze ze to nie Ty napisales o tych upominkach na konkurencyjnym forum , bo przestalbys byc moim idolem:))) , na szczescie moj audiofilski swiat sie nie zawalil:))) (bo Kornikowi kazali:)))))))))))))))

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Redaktorzy

Wiesz, elektro, ty nie narzekaj, chyba że nie pamiętasz jakie tu kiedyś były ambicje. A były one takie, żeby na forum obecni byli przedstawiciele (za przeproszeniem) prasy, a także producentów. Mniej więcej się to udało, tzn. z prasy obecne jest HFM i MHF (liczniej) i Audio (mniej licznie). Dwie wymienione gazety obecne są tym śmieszniej, że po prostu zaczęli w nich pisać członkowie forum, w liczbie co najmniej czterech. A ty Kulpy wzywasz nadaremno... Cierpliwości. A co do Kornika to fakt. Ale nikt nie zna prawdy - to ja mu kazałem!

Jozwa - to było wytłumaczenie, skierowane do Kamilla, poglądu jaki miałem przed jego wpisem. I który miałem zamiar wyrazić – ale po przeczytaniu jego wpisu zmieniłem zdanie i tylko o nim wspomniałem (zbyt nieśmiało jak widać, bo musiałem mu później dobitniej wyjaśnić).

Przeczytaj moje późniejsze wpisy (po wpisie Pitdoga), a się dowiesz że spojrzałem inaczej na motywy działania KoRnika. Jest dalej odpowiednie zdanie, które o tym świadczy - ufam, że je również zacytujesz.

pozdr.

jozwo,

co do ambicji forum - obecność prasy, producentów etc. W jednej kwestii chyba wszyscy byli zawsze zgodni - żeby owi nie byli anonimowi i było jasno kto jest kim - poprzez obecność nazwy firm w nicku. Producenci to uszanowali, a prasa? Z prasą nie było takiej potrzeby i nikt nie utyskiwał. Dlaczego? Bo problemu nie było. Forumowicze-redaktorzy zachowywali się w porządku, nie podsuwali podstępnych reklam, a wręcze przeciwnie - dzielili się tutaj swoją wiedzą i hobby. Nie muszę chyba wspominać, że spora w tym twoja zasługa, bo jesteś tu od zawsze.

A tu masz, skończyło się. Nadredaktor woli podejść do sprawy inaczej a Kornik się po prostu... tu brzydkie słowo. Nie twoje metody więc dziwię się tej upartej obronie innych. Podobnie w innej, często poruszanej kwestii o prasie. Każdy na forum widzi jakiego sprzętu używasz i że raczej nie zmieniasz wzmacniacza po każdym pozytywnym teście (zapewne nadal spark, od lat). A ty uparcie bronisz zarzutów stawianych innym, jakby były skierowane do ciebie. Zupełnie nie rozumiem.

kazik

ja Ci moze pomoge to zrozumiec

to jest jak z dobrym i zlym glina, w tym rozdaniu Kornik robil za zlego gline a Jozwa za dobrego, a efekt jest jak wiesz zawsze ten sam, nastepnym razem moze byc odwrotnie ktos tam sie podlozy , drugi go bedzie w sposob 'elegancki' i 'niearogancki' bronil, a efekt zostanie osiagniety ,bo niewazne czy dobrze czy zle mowia, wazne zeby mowili, niewazne ze czasami to zenada:)

a jak juz zupelnie ucichnie to sam Nadredaktor sie pojawi i 200 postow murowane:) i tak sie kreci to cale, nasze forum:)

Co za makiaweliczne widzenie rzeczywistości :)

Oni sie tak bawią bo lubią czy specjalnie knują? Zresztą, to nie istotne, bo w reklamowaniu obu forów i tak jest remis.

pozdr.

KoRnik napisał "Wpadliśmy dziś na całkiem sympatyczny pomysł", co sugeruje, że działał wspólnie i w porozumieniu z nieustalonymi do chwili obecnej sprawcami. Panowie prawnicy i inni - ruszcie mózgownicami aby zdemaskować ten makiaweliczny spisek!!! :)))

electro, to do mnie nie trafia.

jozwa jest tutaj od samego począku, gdy na forum pojawiało się 5 wpisów dziennie, było miło i kameralnie, a temat prasy pojawiał się sporadycznie. Reklamy jakiejkolwiek prasy nie było, bo i też forum nie było tak znane. Tak więc nadal nie rozumiem prania brudów innych redaktorów, gdy jest się wolnym strzelcem (no może już nie do końca, odkąd powstał magazyn).

'Tak więc nadal nie rozumiem prania brudów innych redaktorów, gdy jest się wolnym strzelcem (no może już nie do końca, odkąd powstał magazyn).'

ja tez przez jakis czas tego nie rozumialem, ale zrozumialem:), mysle ze nalezy jozwie jednak pozwolic pisac tak jak lubi:)))))))))))), a tak naprawde to w zyciu chyba rzadko mozna byc wolnym strzelcem, nawet jesli sie tak o sobie mowi albo sie za takiego uwaza

ja mimo ze jestem szczery tutaj na forum , tak samo zreszta jak w zyciu:) czesto to nie poplaca:) staram sie nie wnikac specjalnie w motywy osob piszacych, ani zagladac im do portfela, moge byc w pelni niezalezny, miec swoje zdanie i korzystam z tego, dla mnie licza sie fakty ,jak widze glupi tekst w pismie to nazywam go glupim, nie hamletyzuje:)))), nie tlumacze sobie ze znam chlopaczka to go nie zjade czy jakos tak

nikt nie zmusil Cie do tego Kazik zebys wyrazil to co wyraziles i koniec kropka, ja sie z Toba potrafie zgodzic i uwazam ze Twoj udzial w dyskusji jest cenny,a pod nami moze sie wpisac 50 osob zmobilizowanych przez kogos tam (wiesz jakies sprzataczki i inne takie:))))))) i nie zmieni to postaci rzeczy

• Redaktorzy

Co do dobrego i złego gliny to prawie się zgadza, ale naprawdę oryginalna wersja to dobry i zły śledczy - jeden ci ryj skuje na kwadratowo, a drugi potem poczęstuje papierosem i na system ponarzeka. A ty przed nim serce grzeszne otworzysz... Tak to wygląda w wersji kanonicznej. Mam wrażenie że teraz przeszedłeś z opcji jeden do opcji dwa. Ale nie łudź się, swoich adresów i kontaktów i tak ci nie podam, nasi chłopcy nie sypią, a w ogóle to ślepa Zorka zaświadczy że wtedy leżałem pijany.

kazik: bo nie lubię jak się na ludzi najeżdża. Nie lubię, k**wa i już. Jak na elektro najadą, to może też słówko rzucę, jeśli akurat będę w pobliżu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.