Skocz do zawartości
IGNORED

Altus 75

Xado95

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Dostałem 2 Altusy 75. Problem tkwi w tym, że nie działają mi średnio i niskotonowe głośniki, więc je zakupiłem. Teraz, gdy rozlutowałem je nie wiem jak podłączyć niskotonowy. Mam Zielony i Biały kabel, ale nie wiem, który jest plus, a który minus i gdzie podłączyć go pod głośnik niskotonowy. Drugim problemem jest zamocowany pierścień ozdobny na średnio tonowych, nie wiem jak go ściągnąć, żeby przełożyć na zakupione średnio tonowe głośniki. Jeżeli ktoś mógł by mi pomóc proszę o radę. Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/117024-altus-75/

A jakbyś się oswoił z brzmieniem, to nie czytaj. Jeśli jednak chciałbyś coś poprawić polecam np.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

bo nawet dodanie cewki na tubie pomaga; ale wiem, że nie każdemu o to właśnie chodzi.

Sam kiedyś robiłem prawdziwy basrefleks do tych kolumn i wiem, co piszę; wymiany tuby nie wspomnę....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

https://www.audiostereo.pl/topic/117024-altus-75/#findComment-3337316
  • 9 miesięcy później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.