Skocz do zawartości
IGNORED

NAD C352 i AE Aesprit 309

Osteo

Rekomendowane odpowiedzi

Synku ! kiedy ja mialem dorosłe już dzieci , ty rżnąłeś jeszcze w pieluchy ...

No tak , teksty godne PRLu ...

I jak zawsze . Bezpodstawny twój atak , brak argumentów i teksty jak wyżej .

Zresztą,pojechało ci towarzystwo w klubie-jak reklamowałeś yagina-że NAD to lipa.

Ale muda nada wziął na warsztat-i już gra jak klocek za 5-8 tyś.(już nie lipa)

Najpierw było że tylko 320-model,potem że( BEE ) nowej wersji nie robię,bo (coś tam) teraz i nowe modele już da się przerobić-...;)

Bzdury wypisujesz ...

Najpierw był NAD C320BEE i był to rok 2006 - jest o tym mój obszerny wątek .

I to jest nowsza wersja a starszą jest C320 - niemal to samo i tak samo gra po modyfikacji .

Wtedy innych modeli nie robiłem ale nie stoję w miejscu ( ciągle się rozwijam w tym temacie ) i brałem ( biorę ) kolejne na tapetę dopracowując je ( wymierna korzyść z modyfikacji jak i trwałość , stabilność i niezawodność na co daję gwarancję ) i jak już byłem pewien efektów brałem się i za nie .

Po drodze wiele modeli odpadło tak jak serie C37X .

Yaqin MC-100B był kilka lat później i też jest o tym na tym forum mój wątek .

Yaqin z modyfikacją i lepszymi lampami jest lepszy od tych wszystkich NADów , ale !

Ale sam kosztuje 2500zł a dobre lampy sterujące to dodatkowe jakieś 2000zł . Do tego kosztowna modyfikacja ...

I to jest zupełnie inny zakres cenowy i ma prawo zagrać lepiej .

Są na to nadal klienci a trafiają się klienci z rynku pro związanego z muzyką / ustawianiem dźwięku .

REAKTYWACJA"NADO-MUD" ,kupujcie NAD ,i piszcie w kwesti "modyfikacji" do mudy. :)

Nie trafiłeś znowu . NADy do modyfikacji mam regularnie od wielu lat a w ilościach takich że byś się mocno zdziwił . Klienci są zadowoleni a zadowolony klient przyciąga następnego klienta .

Chcesz mnie przekonać-"mój słuch,"wyślij mi takiego zmodyfikowanego -to może przestanę jeb..ć cię,kasę na "kaucję" ci przeleję,i może jak mi się spodoba,to już zostanie :)-a wtedy pieniążki for you.

Nie czują jakiejkolwiek potrzeby żeby ciebie przekonywać a pisze tylko że jak i rydz wypowiadasz się o czymś o czym pojęcia nie masz ani ze strony elektroniki ani z prób odsłuchowych / porównawczych .

Ale jestem otwarty . Chcesz się przekonać , kup taki C320 / 320BEE , zrobię ci go i sam ocenisz . Jak nie będziesz zadowolony , pomogę ci go sprzedać .

Proste .

Tylko nie wiem czy to ma sens skoro ostatnio nawet różnic między wzmakami nie słyszysz ;)

I do Rydza pojadę ,żeby nie było "że nie" -i razem posłuchamy,co Rydz na to? ,no i ty co na to?

Nie interesuje mnie zupełnie opinia rydza . On nie mając urządzenia wydaje o nim opinię i " przestrzega " ludzi którzy taki sprzęt mają i sa z niego zadowoleni więc jak mu ufać ?

Dalsze moje wpisy w tym wątku się nie pojawią .

Jesteś zainteresowany , chcesz się przekonać - wiesz jak mnie znaleźć

Pozdrawiam ( rydza też )

Gość rydz

(Konto usunięte)

Trzeba umieć / chcieć czytać ze zrozumieniem , a nie tylko to co jest wygodne .

W przypadku założyciela tematu / bez możliwości zmian w ustawieniu kolumn , grało żle / gra żle / i będzie grało żle / czy wymieni kolumny / czy żródło , będą to w tym przypadku półśrodki / kierunki w bok , może i w tył / mniej gotówki w kieszeni....i tylko autor tematu pozostanie przy odsłuchu na swoim miejscu...w kąciku znaczy się pozostanie .:(

Pozdrawiam także .

• 1 miesiąc później...

Źle się czyta te przepychanki. Jak @rydz jest takim doświadczonym melomanem jak prawi o tak dobrym słuchu to czemu jeszcze nie nauczyłeś się pokory w audio. Pamiętam jak atakowałeś zawsze monitorki s-520, że to popierdówki itd. Z perspektywy czasu w 10 m2 lepszej przestrzeni czy sceny jak na tych monitorach jeszcze nie miałem, więc mogą zagrać i się podobać.

@muda44 - szkoda Twoich nerwów. Takiej ściany nie przegadasz. Jak ktoś już trochę osłuchany i trochę przerzucił sprzętu to doceni Twoje rady.

-- Audiolab M-PWR -- Audiolab M-Dac -- Dali Menuet -- Rel T-zero -- Głośnikowy: Chord Rumour X --

Gość rydz

(Konto usunięte)

Jak @rydz jest takim doświadczonym melomanem jak prawi o tak dobrym słuchu to czemu jeszcze nie nauczyłeś się pokory w audio.

A co ma piernik do wiatraka ?!

Pamiętam jak atakowałeś zawsze monitorki s-520, że to popierdówki

Nie mam zamiaru zmieniać zdania , u siebie słuchałem ich z trzema wzmacniaczami przez kilka miesięcy , tak, to popierdółki !

Z perspektywy czasu w 10 m2 lepszej przestrzeni czy sceny jak na tych monitorach jeszcze nie miałem, więc mogą zagrać i się podobać.

Ba ! w 5 m2 trzeba było posłuchać , dopiero by ci kopara opadła :-)

Widać zabolało bo po męsku wrzuciłeś odrobinę piachu :)

Z tobą w tym temacie EOT.

-- Audiolab M-PWR -- Audiolab M-Dac -- Dali Menuet -- Rel T-zero -- Głośnikowy: Chord Rumour X --

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.