Skocz do zawartości
IGNORED

LEKTOR GRAND firmy Ancient Audio

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Proszę bardzo. Piszę szczegółowiej: w relacji Jacka w głównej hali budynku wystawienniczego umieszczono kontenery (podobny zamysł do prezentowanego tu niedawno a propos Poznania), w których miało grać, ale zdaniem J. kontener to nie miejsce do grania. Natomiast bna innych piętrach momentami grało dobrze, np. te austriackie kolumny Wiener cośtam.

tomek 7776 skoro stac cie na Porsze to i na wypozyczenie lektora z czym nie bedzie problemu bo wlasciciel zaprasza na odsluchy wiec po co te domysly sprawc porownaj z czyms drogim i nie bij piany no i te Monachium snob jestes i tyle koluniu cudze chwalicie swego nie znacie. A Ancient Audio wypadlo na AS swietnie atwoje ataki tylko zrobily mu reklame i mysle ze te tlumy zwiedzajacych to przez ciebie.

Robix

CHWALA MI ZA TO!!!!!!!!!ale LG mnie nie interesuje,nie zamierzam zmieniac sprzetu.

jozwa maryn

no widzisz sam nie bylo tak zle,wystarczy sie wczytac w relacje JK.

robix:

myślę, że inni koledzy też mnie rozpoznają bo tak naprawdę miałem inną ulubioną płytę testową - dzięki której znajomi słyszeli w którym aktualnie pokoju znajduje się abudzik :)

Kurcze ja nie.Siedzilem tam z toba i gadalem o sprzecie w przeciwnym razie ulotnilbym se szybciej nuda i bez wyrazu jakos tak dziwne bo najtanszy systemik linna wszystko w jednym Classic chyba czy cos zrobil na mnie duze wrazenie dokopal Creekowi 53 50 SE bez wiekszego problemu tym bardziej dziwne.

• Redaktorzy

To ja rozgrzebię spór ponownie, przenosząc go na nową płaszczyznę. Otóż wszyscy ci, ktorzy ocenili pozytywnie brzemienie AA na AS 2004, tym samym wypowiedzieli się bezwiednie w kwestii kabli Velum. Co wy na to?

Wydaje się, że system zaprezentował przynajmniej część cech lelumków, której nie doceniłem przed kilkoma miesiącami.

Ale ja niestety miałem okazję spróbować zaledwie kawałeczka lelumkowego torcika a tu jak rozumiem hulało w 100% na V ?

robix:

Ogólnie to chamy jesteśmy - jak wychodziłem to wymowne spojrzenie obsługi wyraziło najwyższe oburzenie.

Rozsiedliśmy się bokiem na krzesłach jak w knajpie i zakłócali SACD za 60 kloców :)))

abudzik oprocz ciebie mnie i mojej audiofilskiej zony to wtym pokoju nikogo nie bylo a kino domowe to mnie raczej malo interesuje ale jak zobaczylem rozpacz w oczach goscia jak chcielismy wyjsc to zostalismy i posluchalismy troche ale dalekie to bylo od tego co lubie wiec ich porzegnalismy i poszlismy do AA posluchac dzwonkow pasterskich a bylo czego sluchac.

Zależy na czym...

Moja (przyszła) żona, tak jak z większości pokojów w Sobieskim wyciągała mnie po jakichś pięciu sekundach ze stwierdzeniem, że "nie gra", tak u p. Jaromira przetrzymała mnie bite pół godziny.

BTW. Nie mam jej tego za złe i wcale jej się nie dziwię - bo faktycznie grało... :)

Pzdr. M.

A żebyś wiedział... :)

Dodam, że Moja Pani, mimo braku formalnego doświadczenia, ma doskonałe ucho, często zastanawiam się, czy nie lepsze od mojego. No i poza tym nie ma żadnych uprzedzeń, i jeśli system za xxx-dziesiąt kzł nie gra, to ona wali to prosto z mostu błyskawicznie blednącemu sprzedawcy... :)

Marcin (g):

Ale widzisz - twoja żona tak samo jak ty widocznie się nie znacie no bo przecież nasz autorytet - Tomek7776 - patrząc tylko na zdjęcia powiedział, że nie gra. Nawet słuchać nie musiał. No a on przecież nie może się mylić...

No panowie - nasz kolega rozpatrywał w kategoriach odsłuchów krytycznych !

A małżowinki w kategoriach przyjemności, nowości, efektowności.

Ale gdyby miały wstawić to do saloniku ...no nie wiem ;)

Będę bronił (M)ojej (L)epszej (P)ołowy, choć argument znowu będzie z gatunku organoleptycznych :)

Drugim miejscem w Sobieskim, które MLP oceniła na "grające" był pokój Szemisa. I to zanim jej powiedziałem, ile to kosztuje... :)

Ale macie rację - kimże my jesteśmy przy Tomku...

Abudzik:

Chciałeś powiedzieć, że oceniał w kategoriach krytyki (bezwarunkowej) bo odsłuchów z tego co wiadomo nie prowadził. A to, że wielu osobom się podobało - no cóż widocznie ci wszyscy się nie znają.

Ja zawsze myślałem, że kupując sprzęt robi się to dla jak największej przyjemności ze słuchania muzyki a teraz się właśnie dowiaduję, że robi się to w celu porównywania go z innym sprzętem. Ciekawe ale ja jednak pozostanę przy przyjemności :).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.