Skocz do zawartości
IGNORED

Od Betley'a do Martona

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Jacek sprecyzuj nieco zagadnienie. Chodzi o powiązania osobowe? Konstruktora Martona znam osobiście i nie wiem jaki ma związek z Betleyem. P. Michała nie znam ale nie wydaje mi się, żeby to była ta sama osoba co p. Marek Knaga;-)

Dobre pytanie - w jakiej roli występuje tam Michał Frydrysiak ?

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Dobre pytanie - w jakiej roli występuje tam Michał Frydrysiak ?

Z całym szacunkiem dla właściciela marki Marton i jego zacnych wyrobów, właśnie chodzi mi dosłownie o to co napisał Elberoth. Frydrysiak zniknał z horyzontu a ten wywiad jaki przeprowadził jest wystawieniem głowy z bunkra. Kiedy po natknięciu się na wywiad przeczytawszy go od razu na myśl przyszły mi autorskie wywiady i testy o Betley'u stąd temat wątku. Osobiście uważam że towarzystwo do wywiadów i rozmów trzeba należycie dobierać, bo czasami więcej szkody niż pożytku może zrobić. A swoją drogą Betle'y były pierwszymi wzmakami lampowymi rodzimej produkcji które znane były szerszej publice i naprawdę dobrze brzmiały.

Gdzie jest ten wywiad?

Znalazłem źródło, w załączniku . Owszem wywiad robił Pan Frydrysiak, ale jak pracował w Audio i to było na początku 96r. To już historia.

Załączone pliki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Trzeci z nagrodzonych "liderów" z PŁ to dr Michał Frydrysiak, który zdobył 718 tys. zł na projekt "Tekstroniczny system do ochrony ludzi starszych". Tekstronika to połączenie włókiennictwa z wiedzą i elektroniką. Dr Frydrysiak ma już na koncie m.in. prace nad "elektroniczną skarpetą", po której założeniu pacjent szybciej wraca do zdrowia dzięki wbudowanym w skarpetę elektrodom.

Czytaj więcej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy to jest odcinek z serii przychodzi Helion do Martona? Pan Frydrysiak ma świetną renomę na forum...

Byłem kiedyś w jednym zakładzie krawieckim żeby zakupić... Kondycjoner!

Poproszę o 2 skarpety i szklaneczkę czegoś mocniejszego bo forum osiąga nowe szczyty merytoryczne i jakościowe!

Trzeci z nagrodzonych "liderów" z PŁ to dr Michał Frydrysiak, który zdobył 718 tys. zł na projekt "Tekstroniczny system do ochrony ludzi starszych". Tekstronika to połączenie włókiennictwa z wiedzą i elektroniką. Dr Frydrysiak ma już na koncie m.in. prace nad "elektroniczną skarpetą", po której założeniu pacjent szybciej wraca do zdrowia dzięki wbudowanym w skarpetę elektrodom.

Czytaj więcej:

Ukryta Zawartość

Jeżeli to ten sam Michał Frydrysiak, to gratuluję. Od audio radziłbym chyba jednak trzymać się z daleka.

Ukryta Zawartość

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.