Skocz do zawartości
IGNORED

DAC do 1000 zł - CAMBRIDGE AUDIO DACMAGIC 100?

Jacgues

Rekomendowane odpowiedzi

Nie miałem i nie spotkałem się z tą marką.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

i czy rDAC gra u ciebie z oryginalnym zasilaczem

Teraz nie. Gra z zasilaczem DIY-liniowym, ale szczerze to w pierwszej kolejności nie specjalnie czułem zmianę.

Z czasem a niestety zbiegło się to z wygrzewaniem kolumn (bo były nowe) zaczęło mi lepiej grac.

Ale które to wpłynęło? Pytanie tez na jakieś zasadzie jest zribony mój DIY ja go nie robiłem.

Tomanek swego czasu miał możliwośc darmowego wypróbowania ich produktów. Jakbym miał więcej czasu już dawno bym tak zrobił. Więc akurat tym się nie przejmuj.

Przepraszam, że post pod postem ale chcę podnieść temat.

Chcę zakupić dac-a do 1000 zł i chciałbym zweryfikować możliwości.

Dac musi mieć usb, coax i toslink bo nie chcę być ograniczony standardem kabla. Druga najważniejsza sprawa to funkcja preamp.

Audio-gd nfb-15 jest u mnie na tapecie ale zanim kupię chcę poznać alternatywę. Może być chińczyk, może być używka, może być nawet z uk czy usa do ściągnięcia.

Będę wdzięczny za propozycje.

-- Audiolab M-PWR -- Audiolab M-Dac -- Dali Menuet -- Rel T-zero -- Głośnikowy: Chord Rumour X --

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.