Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do 4,5 tyś z Tannoy DC6T

Gość aqs

Rekomendowane odpowiedzi

Gość numik

(Konto usunięte)

A jak wypada bas w Rega elex-r na tle tu wymienionych tu wzmacniaczy w którym schodzi najniżej, jest najlepiej kontrolowany i najlepiej brzmi

oni Ci mają na to ODPOWIEDZIEĆ? :), posłuchaj i wybierz sam, dziewczynę wybierają Ci koledzy? ;p;p;p;p;p;p;p. Też kiedyś pytałem i pytałem, a tylko słuchanie mi coś dało, a raz dałem czadu niezłego z odsłuchami, ale warto było :)

Gość aqs

(Konto usunięte)

oni Ci mają na to ODPOWIEDZIEĆ? :), posłuchaj i wybierz sam, dziewczynę wybierają Ci koledzy? ;p;p;p;p;p;p;p. Też kiedyś pytałem i pytałem, a tylko słuchanie mi coś dało, a raz dałem czadu niezłego z odsłuchami, ale warto było :)

Wiem że oni chcą sprzedać jak najwięcej i jak najdrożej ale oni tego słuchają i coś mogą podpowiedzieć, co do dziewczyn to obecnie mam cztery i wszystkie są moje

najlepsze wyjscie to pozyczyc do domu bo tylko tak sie przekonasz

wypozycz ze 4-5 wzmaków i bedziesz wiedział - nawet te drozsze jesli zamierzasz kupic z drugiej reki

Witam. Nie jestem fanem wzmacniaczy lampowych, ale uważam że nie ma jak Tannoy z lampą. Na Allegro jest Abraxas 300b za 2200pln. Drożej tak lubiany Phast za 4990pln.

Ja ze swojej strony polecam wzmacniacze Antique Sound Lab, modele KI22-FOXDT, AQ 1003.

Pozdrawiam

Gość numik

(Konto usunięte)

Wiem że oni chcą sprzedać jak najwięcej i jak najdrożej ale oni tego słuchają i coś mogą podpowiedzieć, co do dziewczyn to obecnie mam cztery i wszystkie są moje

Ty będziesz tego słuchał. To bardzo dobry salon z mega ofertą, byłem tam nie raz i nie dwa :). Podpowiedzą...na swoje ucho, gdybym się kierował uszami innych miałbym inny sprzęt niż mam. Jedź tam albo wypożyczaj. Ja kiedyś wziąłem spory kredyt i wypożyczyłem chyba z 8-10 wzmaków na kilka dni. Szkoła życia, super było, poznałem wiele brzmień. W 1 celu - wyboru swojego brzmienia, tzn. kierunku, bo potem jeszcze szczegóły wybierałem. Weź Regę, Roksana, Audiolaba, Atolla i lampę, wybierz, a kredyt oddasz od razu prawie bez kosztów. Warto stracić te 50 zł, uwierz mi i taniej niż wyjazd tam, sprzęt masz dłużej, w swoim domu, swoich warunkach. Ale oni już sporo Ci podpowiedzieli, wybrać nie wybiorą. Gratulacje za dziewczyny, podziel się jedną;p;p;p;p (spox, pewnie mówisz o córkach;p;p)

Gość aqs

(Konto usunięte)

Ty będziesz tego słuchał. To bardzo dobry salon z mega ofertą, byłem tam nie raz i nie dwa :). Podpowiedzą...na swoje ucho, gdybym się kierował uszami innych miałbym inny sprzęt niż mam. Jedź tam albo wypożyczaj. Ja kiedyś wziąłem spory kredyt i wypożyczyłem chyba z 8-10 wzmaków na kilka dni. Szkoła życia, super było, poznałem wiele brzmień. W 1 celu - wyboru swojego brzmienia, tzn. kierunku, bo potem jeszcze szczegóły wybierałem. Weź Regę, Roksana, Audiolaba, Atolla i lampę, wybierz, a kredyt oddasz od razu prawie bez kosztów. Warto stracić te 50 zł, uwierz mi i taniej niż wyjazd tam, sprzęt masz dłużej, w swoim domu, swoich warunkach. Ale oni już sporo Ci podpowiedzieli, wybrać nie wybiorą. Gratulacje za dziewczyny, podziel się jedną;p;p;p;p (spox, pewnie mówisz o córkach;p;p)

Dobra rada (to moje kobiety życia)

Nie wiem ile trzeba wydac na sprzet, zeby wszystko nam na nim gralo tak jak bysmy chcieli...nie doszedlem jeszcze do tego pulapu. Moze nawet nigdy nie dojde. Nawet jak wydaje mi sie, ze wszystko gra na cacy to po 3 tygodniach wloze plyte, ktorej jeszcze nie sluchalem na tym sprzecie I okaze sie, ze moj ulubiony kawalek brzmi jak trabka zza krzaka. 4.5 tys na wzmak...ja bym wzial roksana caspiana m2 uzywke..za tyle mniej wiecej z przesylka kupil go Krzysiek tu z forum ode mnie (jeszcze ma 2 lata gwarancji na niego). Jak nie uzywke to zostaje Ci Rega Elex polecana juz wczesniej chyba przez Q21, Marantz pm8005, Kandy k2 (bo k3 chyba za drogi). Wypozycz, posluchaj..zadecyduj sam co Ci sie podoba...za jakis czas I tak uslyszysz zgrzyt w jakims kawalku I bedziesz niepocieszony

Wieza STEREO Technics :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.