Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do Dynaudio X14 - 11 000 zł

tomek11

Rekomendowane odpowiedzi

Ale skąd te ceny, przecież Heed ma cenę katalogową 4990 podobnie jak Naim 5si. Stąd wnoszę, że można go kupić za trochę ponad 4000.

Trzeba doliczyć pewnie cenę zewn. zasilacza X2.

Każdy człowiek może zbłądzić , uparcie w błędzie tkwi tylko głupi.... Cyceron

Ale skąd te ceny, przecież Heed ma cenę katalogową 4990 podobnie jak Naim 5si. Stąd wnoszę, że można go kupić za trochę ponad 4000.

Ano stąd to wziąłem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Trzeba doliczyć pewnie cenę zewn. zasilacza X2.

Z X2 wychodzi prawie 9 koła...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

To stary cennik, nawet model pokazany na obrazku jest stary. Rożnica w wyglądzie kosmetyczna a cena rynkowa jest inna. W ceneo można znaleźć 4990. Ale myślę, że jest do wzięcia z zasilaczem za 7500. Nadal nie mam jednak zasilacza więc poczekam z opinią.

Posłuchaj x14 z naim 5si.

No poczytałem trochę o Naimie 5si na różnych forach i chyba jest niezły. Czy Naim XS byłby Twoim zdaniem lepszy czy niekoniecznie?

Wiem, wiem, posłuchaj to usłyszysz, ale proszę o Twoje subiektywne zdanie.

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

5si gra troszkę bardziej zaznaczonym rytmicznie wyższym basem i wyższą średnicą ale ma mniej samej góry, ma słabszą rozdzielczość troszkę stawia bardziej na bazpośredniość fun niż lekkie zdystansowanie jakie jest w xs2, warto posłuchać obu , ja ze wględu na lekkie uspokojenie i lepszą definicję przekazu wybrałem xs2 ale nie koniecznie tym się sugeruj.

mam namiar do salonu który daje fajny rabat na naima, na pw

Focal + Naim

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.