Skocz do zawartości
IGNORED

CZY ADMINI MOGĄ NADZOROWAĆ WĄTKI?

Gość numik

Rekomendowane odpowiedzi

Gość numik

(Konto usunięte)

Byłbym wdzięczny.

Bo samo obrażanie jest oczywiste.

Ale zaśmiecanie przez duże dzieci trolle? To zabija to forum. Można blokować userom dostęp do pewnych wątków z pewnością, a nie siedzieć i patrzeć i potem załamywać ręce, że forum "umiera".

Nic dziwnego skoro większość energii skupia się na kilku złośliwych trollach.

Gość numik

(Konto usunięte)

Ale to forum wcale nie umiera! Idź się poskarż mamie a nie tu wylewasz swoje żale. Przestań wypisywać bzdur i swoich fantazji to nikt nie będzie Cię atakował.

proponuję nauczyć się po polsku pisać, choć minimum na temat wątków i ograniczyć swój attenszyhoryzm ;p;p;p. Składnia języka polskiego nie jest taka skomplikowana. Nie piszę bzdur, tylko to co słyszę. Grupa ograniczonych ludzi uważa to jednostronnie za głupoty lub bzdury i daje sobie jednostronne prawo do ataku, zaśmiecania wątków i dziecinnego ityrującego pisania nie na temat. To gówniarskie zachowanie w świecie dorosłych. Gorzej niż PIS. Dla mnie Ty piszesz same bzdury ale mam pewien poziom i umiem się zachować.

Są tu też antykablarze merytoryczni, z którymi można rozmawiać. Ty jesteś jedną z zakał tego forum, zaniżasz poziom celowo, znam te gierki, szkoda że przechodzą.

Nie napisałeś żadnego zdania w temacie audio :), chyba doczytujesz na bieżąco w wikipedii i powtarzasz za innymi albo masz 5 kont i rżniesz głupa

Nie popłacz się jeszcze.

Poziom tego forum to Ty zaniżasz wypisując swoje historyjki o kabelkach.

Handlujesz tym, reklamujesz, pracujesz w jakimś sklepie? Bo nie wierze żeby bezinteresownie robić z siebie takiego idiotę.

Gość numik

(Konto usunięte)

Nie popłacz się jeszcze.

Poziom tego forum to Ty zaniżasz wypisując swoje historyjki o kabelkach.

Handlujesz tym, reklamujesz, pracujesz w jakimś sklepie? Bo nie wierze żeby bezinteresownie robić z siebie takiego idiotę.

to co w ty wierzysz mało kogo obchodzi, twoje podejrzenia mówią 100% o tobie i jak zwykle 100% się mylisz, ale jak zwykle w to nie uwierzysz. tak mają negatywni ludzie, wiesz? A kto z nas idiotą jest to mądrzy ludzie na poziomie wiedzą, widzą i to raczej łatwo :).

Ośmieszasz się i mam nadzieję, że twój czas na tym forum jest policzony

Byłbym wdzięczny.

Bo samo obrażanie jest oczywiste.

Ale zaśmiecanie przez duże dzieci trolle? To zabija to forum. Można blokować userom dostęp do pewnych wątków z pewnością, a nie siedzieć i patrzeć i potem załamywać ręce, że forum "umiera".

Nic dziwnego skoro większość energii skupia się na kilku złośliwych trollach.

Ale o co chodzi. Proponuję: zawiesić konto, nie czytać, nie otwierać strony AS, przenieść się na elektrodę, audio caffe, zacząć czytać hi fidelity online, jest jeszcze drugi nadworny recenzent violet,

To o co pretensje? Nie podoba się nie czytaj nie zakładaj wątków.

Pozdrawiam, Paweł

BTW,

dzieci trole ? Szreka się naoglądałeś ? czy co?

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

Gość numik

(Konto usunięte)

Ale o co chodzi. Proponuję: zawiesić konto, nie czytać, nie otwierać strony AS, przenieść się na elektrodę, audio caffe, zacząć czytać hi fidelity online, jest jeszcze drugi nadworny recenzent violet,

To o co pretensje? Nie podoba się nie czytaj nie zakładaj wątków.

Pozdrawiam, Paweł

BTW,

dzieci trole ? Szreka się naoglądałeś ? czy co?

ale mogę chcieć założyć wątek, ktoś zakłada, a jest zwyczajnie zaśmiecany, poza tematem, ile można, szanujmy się :). To jest trolling i wg mnie dziecinny, ale po co? Jeśli wyjściem jest olać AS to ja mam inne opcje, zasady i świat środków;p;p;p.

Co tam komu pasuje oczywiście, ale jeśli każdy wątek o kablach 3 userów skutecznie wykańcza, choć kabli nie znają i nie porównywali, to słaby motyw, to jest dziecinada taka jakbym ja się mądrzył i skłócał w wątku o traktorach, francuskiej kuchni albo straży pożarnej bez żadnego merytorycznego wkładu :)

co masz na mysli mowiac dzieci trolle

tematy o kablach ;p;p, a nawet o DAC ostatnio, one ponoć się niczym nie różnią tylko poziomem wyjścia, ale taka osoba nie napisze tego raz, tylko komentuje każdy post każdego usera, który uważa inaczej, uważa że słyszy. Ja z przedszkola dawno już wyrosłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.