Skocz do zawartości
IGNORED

dyskusje o dwoch drutach...

mateuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam do listwy Transparenta XL i jest świetny, do źródła Electraglide Epiphany.....itd...

Epiphany masz na standardowych wtykach ?

----------------------------------------------------

Tak, do tego US...

Jak będziesz miał okazje sprawdź ten kabel na "złotych" wtykach. Na sztuce Tomka ten zabieg wniósł sporo dobrego zwłaszcza w kwestii barwy średnicy.

Tak, pisałem na priv. z Tomaszem w sprawie kabelków, bo ma duże doświadczenia w temacie.

Szkoda, że się wymiksowałem z tego zoo;-(

Wiedza Tomka na temat łaczówek i sieciówek była niedoceniana , wiedział naprawdę dużo o wszystkich produktach.

Czy zna ktoś kabel, który gra jak Shunyata Helix Alpha z barwą na średnicy oferowaną przez Gargantua II ?

Darek, a może użyć Helix Alpha i jakieś zabawki z krainy Audio - Voodoo np. jakiś bezpiecznik, który dobarwi średnicę? Podobno te nowe polskie bezpieczniki tak działają. pozdro

Wiedza Tomka na temat łaczówek i sieciówek była niedoceniana , wiedział naprawdę dużo o wszystkich produktach

To prawda, kable to jego specjalność ... doświadczony Herbatnik z niego był / jest ... może jeszcze kiedyś wróci na "łono" AS :)

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Darek, a może użyć Helix Alpha i jakieś zabawki z krainy Audio - Voodoo np. jakiś bezpiecznik, który dobarwi średnicę? Podobno te nowe polskie bezpieczniki tak działają. pozdro

zmieni się lampki w dacu i temat będzie załatwiony ;)

Sumarycznie wyszło u mnie, że Anaconda Helix Alpha oferuje minimalnie więcej niż Gargantua II. Acoustic Zen jednak zarówno Gargantua II jak i Absolute mają takie "coś" na średnicy co pozostaje mocno w pamięci.

Sumarycznie wyszło u mnie, że Anaconda Helix Alpha oferuje minimalnie więcej niż Gargantua II

No to teraz oddawaj Gargantua ... i nie zapomnij o King Cobrze :))))

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

No to teraz oddawaj Gargantua ... i nie zapomnij o King Cobrze :))))

jaka King Cobra ?? ja nic o takim wężu nie wiem :)

no dobra wiem - wybitny kabel !!! niech no kto napisze, że Shunyata ma rozlazły bas :)

Nie, i nie zamierzam. Jest tyle ciekawych kabli że szkoda czasu.

A mógłbym. Jeden telefon i mam na drugi dzień, ale nie chce. Ostatnio męczyłem kondycjoner triton. Porażka. A wiem że wielu w naszym kraju dałoby się pociąć za niego.

Ostatnio męczyłem kondycjoner triton. Porażka. A wiem że wielu w naszym kraju dałoby się pociąć za niego.

Porażka w Twoim systemie. W innej konfiguracji będzie to zupełnie inne granie ... ale rzeczywiście produkty Shunyata mają swój "charakterek". Trzeba szukać i próbować różnych konfiguracji.

Czy zna ktoś kabel, który gra jak Shunyata Helix Alpha z barwą na średnicy oferowaną przez Gargantua II ?

...

Jest tyle ciekawych kabli że szkoda czasu.

...

Moze kolega cos podpowie lub zaproponuje ciekawszego w podobnym budżecie ?

ja zrownowazylem anaconde helix alpha valhalla. bas stanal na bacznosc i o zadnym wleczeniu sie nie bylo mowy. ale same shunyata od gory do dolu to przesada moim zdaniem

Acoustic Zen jednak zarówno Gargantua II jak i Absolute mają takie "coś" na średnicy co pozostaje mocno w pamięci.

postarajj sie dorwac harmonix studiomaster. tez ma bardzo ladna srednice i mily basik

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.