Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

>gasolin Pomarańczowe juz przerabiałem, to jednak inny kolor, mnie potrzebne coś bardziej zbliżone do żółtego. Coś z lambdą w okolicach 600nm.

>Lenny A widzisz tu mnie zagiąłeś bo ja widziałem tylko dwukolorowe, dwupinowe gdzie kolor zależał od polaryzacji. Ale luknąłem sobie teraz i faktycznie są i trzypinowe.

Dziękuję chłopaki za pomoc!

Witam - mam płytki Petera Daniela do Alepha Mini/5/30 (po kosztach zamowienia). Zainteresowanych zapraszam na priva.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

->gasolin

Jest u Borbely'a w ofercie możliwość parowania tak jest przynajmniej napisane w katalogu możliwość parowania 2 tranzystorów tego samego typu ale i parowania tranzystorów komplementarnych. To co chcem z tego zrobić - żadna tajemnica:)- chciałem się pobawić ze schematami zaproponowanymi w wątku

Ukryta Zawartość

ale coś ta droga zabawa:( i poważnie się zastanowię(sporo ich potrzeba i niestety ze względu na budowę muszą być parowane).

Ukryta Zawartość

>Piotrek_PP

powinny być dostepne w prawie każdym sklepie elektronicznym, okrągłe 3mm z bezbarwną soczewką, czasem trzeba w kilku zapytać o pomarańczowe, to może będą właśnie te, a zwykle mają diody podłączone i widać jak świecą.

Sprzedam lub wymienie na inne elementy do audio (kondensatory, lampy, diody, potencjometry)

nastepujace uklady

LT2990

LT1210

LT1086-5

LT1086-3.3

LT1086

LTZ1000

OPA552 SOIC

OPA4134 SOIC

OPA2132 SOIC

OPS2132 DIP

TPA6120 SOIC

PCM1796 SSOP

PGA2310 DIP

PCM2702 SSOP

PCM2906 SSOP

LM4780

LM3705

pozdrawiam

Sebastian

wronski(malpa)student.uci.agh.edu.pl

>Molibden. Przerobiłem chyba z 6 czy 7 tzw. pomarańczowych, wszystko chyba co mogłem znaleźć w najbliższej okolicy. I tak jak mówię, to nie jest amber mimo że niektóre miały katalogowo 610nm. Pewnie można trafić, dotychczas przynajmniej szczęścia nie miałem.

>dankoh. To sa diody superjasne, kilkaset razy za jasne na kontrolkę synchronizacji do przetwornika DAC ;) Chcesz żebym sobie dziurę wypalił w ścianie przeciwległej. Ja potrzebuję skromne 10-20mcd przy 20mA, spadek w przewodzeniu 2V :)

Kupiłem dzisiaj dwukolorową żółto czerwoną i wydziergałem prosty regulatorek na potencjometrze, no i faktycznie można uzyskać bursztyn choć taka dioda, która ma w sobie de facto dwie inne nigdy tak dobrze nie wymiesza barw, niestety.

Już raz piasłem, ale może jednak...

Kupię wkładkę mikrofonową WM-60 albo WM-61 firmy Panasonix, czy tam Panasinic jakiś ;] .

Na pazzegro nie mają... :(

pozdrawiam

Lenny

Witam. Ponawiam oferte... trafo 400VA 2x24V idealne do GC w wersji LM3886. Produkt Toroidy.pl

Sprzedam lub zamienie za Alpsa i cośtam jeszcze. Cena: 80zł

coś tam jeszcze czyli np. jakieś fajne kondensatory wejściowe 6,8uF i większe od 10uF. Niestety niemile widziane Jantzen Audio i MANT.

Senicz, widze że masz klapki na oczach, widzisz chyba tylko swoje wątki ... to Ci powiem, obecnie jest organizowane zamówienei na kwarce Omigo. Posta masz w tych najświeższych w zakładce DIY.

Mawiamam do sprzedania

AD797 dip 8szt po 7zł

LM2990 12V

LM2937 12V

OP37 18szt po 4zł

Płytki weterana do LM3875 2x stereo nowe

układy LM3875TF 9szt

4 komlety elpodów do układu na lm3875 TF

diody MSR860 30szt

pozdr

Te złote mają karbowany otwór na normalne potencjometry 6mm śr 34mm wys 24mm (pozłacana)

Srebne otwór o śr 6mm mocowanie śrubą imbusową rozmiarśr 40mm wys 28mm(pełne aluminium)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.