Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

To nie są próby tłumaczenia, bo tłumaczyć się nie mam z czego. Nie rozpisuj się o swoim wychowaniu bo z daleka widać prostaka.

To nie są próby tłumaczenia, bo tłumaczyć się nie mam z czego. Nie rozpisuj się o swoim wychowaniu bo z daleka widać prostaka.

SlyszacyAtom>powiec wszystkim "baranom"którzy" się do cebie przypierdalają żeby się walili na ryj,oni są zazdrośni że ty masz a oni nie,"polaczki"wali mnie ta narodowośc,hitler to był gośc,i tak AK(armia krzyża) ich dopadnie:)

widzę że wszyscy tutaj są tak zazdrośni że mało się nie sp***dolą w gacie,SlyszacyAtom pier**l ich i napisz po ile masz ten uklad DSD? bo może bym go wziął do zrobienia daca z avt? tylko z tym starym direm będzie problem.

Kończcie to pierdolenie bo i tak nic wam to nie da,nikt jeszcze nie poszedł siedzieć za zamawianie sampli,tak więc możecie kolegę pocałować serdecznie w dupę!

kuty, 21 Sie 2010, 10:35

>SlyszacyAtom>powiec wszystkim "baranom"którzy" się do cebie przypierdalają żeby się walili na

>ryj,oni są zazdrośni że ty masz a oni nie,"polaczki"wali mnie ta narodowośc,hitler to był gośc,i tak

>AK(armia krzyża) ich dopadnie:)

Jesteś żałosny

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

A ja to ujmę tak. Nie wstydzę się, że jestem Polakiem. Kocham swój kraj ale niestety swoich rodaków w dużej mierze już nie. Ale to; że na około pełno cwaniaków którzy "Matkę i Ojca by sprzedali" za felgę do auta i jeszcze z dumą o tym opowiadali kumplom z "Ferajny"; nie jest powodem żebym opuszczał swoją ojczyznę. Na buractwo nie ma rady. Po prostu trzeba jemu współczuć.

Kuty, przeginasz i to bardzo! Zastanów się 100 razy zanim napiszesz jakiegoś posta i zważaj na swój język!

Jak wstydzisz się ze jesteś Polakiem to zrzeknij się obywatelstwa, przeprowadź się do innego kraju, załatw obcy paszport i zacznij używać innego języka na co dzień. Może także warto zmienić forum na takie na którym nie ma Polaków, abyś nie musiał się ich wstydzić!

Nie rozumiem tez dlaczego popierasz sprzedawanie sampli jeśli podczas zamawiania masz jasno zaznaczone "not for resale". Przez ludzi którzy zamawiali setki części (nie uderzam tutaj bezpośrednio do SlyszacyAtom) tylko po to aby odsprzedać je i na tym zarobić, zwykły szary człowiek nie może sobie zamówić już sampli kiedy są mu naprawdę potrzebne. Firma która udostępnia sample nie robi tego abyś mógł na tym zarobić tylko aby dana osoba mogła daną cześć wytestować! Jak ktoś chce handlować kostkami to niech kupuje kostki hurtowo i sprzedaje je z kilku procentowym zyskiem a nie liczy na darmowe sample i 100% zysk! Sample nie słuza do odsprzedaży!

PS. Przepraszam za zaśmiecanie wątku, starałem się wcześniej nie wypowiadać na ten temat ale dziś już mi trochę nerwy pościły :)

możecie mi naskoczyć ze swoimi kodeksami,wypisywać mogę co chcę i kiedy chę od tego jest internet:)

mozecie mnie zablokować i tak będe pod innym nickiem:) zresztą co wy możecie? popłakać sobie do klawiatury,a frajerów i podpierdalaczy tu nie brakuje,w więzieniu za takie coś to co nie którzy,mieli by na imię ANIA i nosili czerwoną kokardkę:)

kjeld>w szkole cię chyba nie lubili bo wszystkich musiałeś,na policje donosić:) pamiętaj że prawo działa również w drugą stronę,ty mnie pomówisz i ja mogę ciebie:) np: za co kolwiek,a potem mogę powiedzieć ze się pomyliłem,dobre co:) tak już w polsce jest.

Co chcesz tu pokazać, udowodnić, osiągnąć - hmm..? Może tego już wystarczy?

btw Tyle dobrze, że przy takiej pyskówce niechcący jak byk wychodzi who is who.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

kuty i co jeszcze powiesz...

Wszystko z ciebie wyszło. Możesz sobie zmieniać tożsamość i tak od siebie nie uciekniesz.

Biedaku...żal mi ciebie

mac_1 > ja nie popieram zamawiania sampli na dużą skalę,ale nie mogę zabronić zamawiania sampli komu kolwiek,panowie jestem przekonany że w swoim czasie każdy z was miał jakieś sample w nadmiaże do opchnięcia,i nie róbcie z siebie świętych,było rąbać jak była okazja,a teraz to pocałujcie żabkę w łabkę,cmok,cmok,cmok:)

może i analfabetą jestem,ale nie głupcem,tego co mówi na mnie analfabeta,sprzedał bym jak te sample,za czapkę drobnych:) boli mnie tylko to że Polak Polaka podpierdala! np: muj sąsiad ma porsze a nie pracuje,i gówno mnie obchodzi z kąd ma to porsze,może jego żona ma wielką firmę? może wygrał,po co go odrazu donośić na "psy" jak i tak mi nic to nieda skoro porsze stoi na kogoś innego a on tylko jeżdzi,ot wychodzimy na ulicę po takim donosie i niedość że nic z tego nie mamy to jescze dostajemy w ryja! dletego ZAPRAWDĘ POWIADAM WAM "NIE WARTO ZAZDROŚĆĆ I ÓŃÓŚĆ" sami sobie kombinujcie.

Ja też zazdroszcze tym co handlują narkotykami,bo w jeden dzień zarobią czasem tyle co ja w miesiąc,ale to nie powód żeby lecieć na policję że kowalski ma kase i leży w domu:) chęsz tą kasę,zaryzykuj kilka lat więzienia i wtedy ci się odechce tej kasy.

Taki jestem i się nie zmienie,chętnie pomagam innym,i szczerze jestem życzliwy ale jak widzę że kilku cweli bije starego dziadka,to łamie jednemu rękę a reszta sp***dala,i wy tak naskoczyliście na jednego chłopaka tak jak młode szczury na starego dziadka bo wiedzą ze nic im nie zrobi.

Często miałem tak że stałem sobie spokojnie na dykotece wygląd z twarzy mam raczej spokojny i dlatego zostałem zaczepiany,do momentu kiedy nie zostałem uderzony to stałem jak ciota,bo nie chciałem zaczynać,a jak tamten urusł w pióra to potem pluł krwią,dlatego nigdy nie ocenia się ludzi po wyglądzie oraz nigdy nie donośi na nikogo tylko dlatego że ktoś ma a ja nie mam

Takie jest moje zdanie AMEN

może mam chora głowę po sterydach,które kiedys brałem,ale napewno nikomu nie odmawiam pomocy jeśli się zwróci do mnie na tym forum czy w życiu codziennym,a wy tak.

kuty

Powinieneś wiedziec że forum jest by sobie pomagac, sam z tej pomocy nie raz korzystałeś. Obracanie samplami jest ok ale jeśli:

a) sprzedajesz je za grosze, co najwyżej za tyle ile Cie kosztowały

b) wymieniasz się na inne elementy

A tak po za tym weź sie troche ogarnij, nie chodzi mi o pisownie ale o brak kultury.

kuty tu nie o to chodzi kto kogo i za co,chodzi o to żeby kultura była.mogłeś popisać sobie bez przekleństw i wszyscy wiedzieli by o co chodzi a tak to jest smrodek.odnośnie sampli to nie obchodzi mnie skąd ktoś ma części,ma i nie są mu potrzebne więc sprzedaje,może puści je taniutko,ceny nie były podane więc nie ma co gdybać a chamstwo trzeba tępić,pozdrawiam

OK kończę,od tego momentu wszyscy mnie znienawidzą na tym forum,ale mam to gdzieś dzięki temu forum mam parę fajnych rzeczy których nie kupił bym w sklepie z rogiem,ale rzucanie się do kogoś kto ma parę układów na sprzedanie i wrzucanie mu że wyłudził,jest dla mnie gorsze niż moje banialuki i pisanie co myślę.

Moje o mnie mówi o moim charakterze i nic nie ukrywam.

Dajcie sobie spokój bo nikt więcej nic nie wystawi na sprzedaż,bo będzie się bał! robicie sobie sami problemy.

Kuty, sterydy pewnie Ci uszkodziły głowę jak piszesz. Nie wydaje mi się, żeby ktoś kogokolwiek podkablował. Mieszasz tematy. Tutaj poszło o handlarzy samplami. I nie chodzi o zazdrość bo są właśnie w tej sprawie piszące osoby, mające tyle kasy, że takimi częściami jak te sample to mogli by Cię obrzucić i jeszcze wybudować z nich sobie np. garaż. Mi też pier**li jak kto żyje, do czasu gdy mi nie przeszkadza. A tacy handlarze szkodzą mi i innym, więc trzeba ich eliminować. Proste. A co do słyszącego atoma, to się go grzecznie najpierw zapytali co i jak. Ty wyskoczyłeś z reakcją nieadekwatną do sytuacji. Pozdrawiam i proszę przenieść te posty na bocznicę.

System gra dobrze, albo nie....

KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!

KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!KONIEC!

benek161>Za przeproszeniem gówno mnie obchodzi wasze gdybanie o samplach. Wchodzę w ten wątek aby coś kupić a nie czytać gorzkie żale... Jak macie problem to załóżcie temat na bocznicy. Koniec oftopu

Ten Pan powiedział wszystko na temat:)

Panowie, czepiacie sie człowieka nie majac dowodów. Nieładnie. Moderatorzy niestety jak zwykle nie

są w stanie spełnić swojego zadania. Potrafia fylko usuwać wątki bez ostrzeżenia wg swojego "widzi mi się"!!!!!!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.