Skocz do zawartości
IGNORED

Różne kostki do wzięcia - obowiązek podawania cen odsprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

>zorro

Nie wiem czy dotarły do Ciebie maile ode mnie ale cały czas jestem chętny na te panasonici FC 1500/50, nie przelałem pieniędzy tylko dlatego ponieważ dopytywałem się jeszcze o te BG-N 4,7uF . Jeśli jeszcze je masz (panasonic) to daj proszę znać na [email protected], momentalnie przeleję pieniądze.

Witam

Likwiduję zapasy:

Nippon 2700u 35V LXY - 12 sztuk

Nippon 680u 63V LXV 4 sztuki

BC 1000u 40V - 24 sztuki

Philips 1200u 35V - 10 sztuk

Vishay ROE EYC 1000u 63V - 6 sztuk

Pozdrawiam Krzysztof

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

Dwie płytki pod Drakulę by DeTom (czerwone) zamienię na coś, najchętniej na płytki pod wzmacniacz słuchawkowy na LT1210 by Veteran. Mogę dorzucić zasilacz na LM317/337 by Veteran. Mam też tranzystory do Drakuli parowane przez DeToma. Również na wymianę.

poszukuje dobrych kondów 6800uf 50v(lub wiecej v)

najlepiej panasonic FC/FA ale inne propozycje tez mile widziane lub namiary gdzie mozna znalezc :)

Witam,

zostały:

6*NIPPON LXY 2700uF/35V

4*ROE 1000uF/63V

1*PCM2906

2*AD797(DIP)

2*AD8066AMRZ

2*TPA6120

2*PGA2310

1*INA103KP

1*DRV134

Więcej na [email protected] lub [email protected]

sysex - >

i możesz tak szukać do końca swych dni albo napisać do Matsushity , żeby zrobili specjalnie dla Ciebie

Jest taka dobra zasada

Jak szukamy czegoś konkretnego , to najpierw sprawdzamy czy zostało to wyprodukowane

Otóż data sheet dla FC mówi , że przy 35VDC max pojemność jaką wyprodukowano to 3900 uF

Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać :)

Dodo

Masz racje, ale dwie linijki powyzej napisalem "panasonic FC4700uF/25-35V"

wiec chyba sprawa dosc jasna,

Ale dziekuje ze zwrociles na to uwage, nawet by mi do lba nie przyszlo ze moze nie byc na 35V :-)

Zeby sprawa jasna byla:

Ma ktos na zbyciu 4 szt 4700uF/25V Panasonic FC??

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.