Skocz do zawartości
IGNORED

wybór wzmacniacza

Rusek0110

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnio kupiłem wzmacniacz Sansui AU-X301 niestety zepsuł się i oddałem do na gwarancje. Dziś dostałem wiadomość od kolesia że mogę wybrać z jego oferty w zamian za Sansui (300 zł) lub zwrot kasy. Jeżeli bym wybierał coś to dorzucić mogę jeszcze 150 zł. Razem będzie 450 zł.

link do aukcji kolesia:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie muszą to być tylko oferty od niego!

Na razie będę słuchał na zgp 35-8-685 (jakieś stare Unitry). Ale w ciągu 2-3 miesięcy będę zmieniał na coś innego.

To będzie mój pierwszy zakup więc nie wiem czego tak dokładnie oczekuję.

Słucham przeważnie trance, techno ale powstałych do 2005 r.

Jeśli będziecie chcieli więcej szczegółów to piszcie, a postaram się w miarę moich możliwości odpowiedzieć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/120981-wyb%C3%B3r-wzmacniacza/

Sam osobiście jak bym miał wybierać z ofert klienta z linku wybrał bym również tego denona co kolega wyżej ale osobiście szukał bym sony z serii es, sam słucham muzyki elektronicznej i prezentacja sony bardzo mi odpowiadała

A ja bym od tego człowieka nic nie kupił, bo to przecież handlarz niemieckim złomem

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.