Skocz do zawartości
IGNORED

do red. Stryjeckiego

mike27

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan - Tak faktycznie coś z moim muzgiem jest nie tak , ale to się zaczęło po Twoich wpisach . Czytając Twoje wypowiedzi domyślam się , że jesteś osobą wykształconą , ale cóż z tego :( . Ty niepotrafisz podzielić się z innymi tym swoim wykształceniem , Ty niepotrafisz przekazać dobrych cech swojego Ja :( . Ty potrafisz polemizować , potrafisz przekazać swoje zdanie , ale czy zawsze słuszne ? Tak wię ja na tą chwilę przestaję na tym i tak jak wcześniej napisałem DOBREJ NOCY :)

> Ty niepotrafisz podzielić się z innymi tym swoim wykształceniem.

Dlaczego nie ? 40 PLN/godz i nie ma sprawy.

> Ty niepotrafisz przekazać dobrych cech swojego Ja :(

Przez internet ? Nie ma takiego protokolu.

> Ty potrafisz polemizować , potrafisz przekazać swoje zdanie , ale czy zawsze słuszne ?

Jesli zgodne z Twoim - zawsze !

> DOBREJ NOCY :)

A ja wlasnie napisalem na "bocznicy", ze moj ulubiony film to "Nosferatu" :-P

ABs - rozmowa była o konieczności wykonywania pomiarów sprzetu jako niezbednego elementu oceny testowanego sprzetu.

A Ty jakieś koszopały wstawiasz - o tesciowej i golonce - ni z gruszki, ni z pietruszki.

pozdr.

>Qubric

temat troche zboczyl.

> do red.Qubrica

Redaktorze zamiescimy te przydatne wykresy, napewno obejrza je i kupia, przeciez tam wszystko widac...

Zrobmy gazete dobra - temat zszedl na wykresy, a ja tego nie wywolywalem a siedze tutaj...

To moze byc przydatne do analizy dla szestnastu osob..., ale do ktorej analizy, ale o so wschozi...

dojdzie do tego ze wyjdzie pismo skladajace sie tylko z reklam i gwiazdek na reklamach ;-)

a i tak znajda sie tacy co to kupia i uznaja jako guru audioswiata :)

bo tak naprawde to magazyny (obojetnie na jaki temat) nie sa wydawane DLA ludzi ale dla zrobienia kaski

tak nas robia :0-8

-> ABs

Czy w swojej pysze posunales sie dak daleko, ze myslisz iz inni nie maja nic innego do roboty tylko Cie rozbawiac na forum ? A na paralotni kto polata, zeby cmentarze z gory obejrzec ? Pieknie wygladaja ! A jeszcze dziewczyna ma swoje potrzeby...

• Redaktorzy

Firebird - bardzo głębokie. A ja myślałem że te czasopisma są po to, abyś mógł poczytać o rzeczach, o których istnieniu w przeciwnym przypadku nawet byś się nie dowiedział. Ale nie przejmuj się - po prostu nie kupuj.

nie wiem po co takie wątki z "żalami" na temat prasy audio. przecież to jest szalenie proste: jak się nie podoba to nie kupować - mozna wybrać coś z brytyjskiej czy niemieckiej. mamy wolnośc i nie ma przymusu kupowania polskich periodyków. a teksty typu "red A to sprzedawczyk, firma B podkupuje dział opinii..." są żałosne i świadczą tylko o piszącym tego typu bzdury. Świądczą o tym jak zachowałby się ów 'krytyk', gdyby sam miał tyle rozumu i doświadczenia by pisać do prasy fachowej (w jakiejkolwiek branży).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.