Skocz do zawartości
IGNORED

Konkurs na najlepszą opinię

Melepeta

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję, że nikt nie rejestruje nowych kont, aby dodawać sobie głosy. A jeśli tak by się stało, to wierzę, że organizator nie uzna tych głosów w końcowym rozrachunku. W końcu to nie ma być konkurs na ilość klonów :-) A regulamin wyraźnie o tym mówi.

Sprzęt jest dla muzyki. Nie odwrotnie.

Mam nadzieję, że nikt nie rejestruje nowych kont, aby dodawać sobie głosy. A jeśli tak by się stało, to wierzę, że organizator nie uzna tych głosów w końcowym rozrachunku. W końcu to nie ma być konkurs na ilość klonów :-) A regulamin wyraźnie o tym mówi.

No teoretycznie w żadnym konkursie nie kantują ha ha..

bumbum a Ty ile masz kont na tym forum :)

Przyznam, mam dwa, kiedys zapomniałem hasła a musiałem szybko cos zapytać. Drugie to bumbum35 :)

Daję głowę ze sa głosy z nowych kont, nikt ze znajomych czy moich czy innych recenzentów nie czyta regulaminów, a na przykład u mnie dużo wiedziało o konkursie bo chwaliłem się tu i tam. I tak jak mówi melepeta, dobrze by było przesiać głosy.

Atoll IN200 Signature, CD-Primare CD-31, Pioneer PL30LII, preamp Buphono, Kolumny-Tannoy XT8F, Kabel gł.-Tellurium Q Ultra Blue, DAC SMSL SU-9, Streamer Raspberry Pi

Ja natomiast znajomych ani sympatyków na tym forum za bardzo nie mam... Pewnie za mało się odzywam, ale cóż, wody lać nie potrafię a ostatnio, niestety, mało konrektnych i ciekawych rozmów na forum a co raz więcej pyskówek, bajdurzenia, opowiadania bajek i off-topic'ów... Zatem przy takim stanie rzeczy i tak chyba powinienem być zadowolony z wyniku, gdym mogę mieć pewność, iż są to faktyczne głosy na opinię a nie na osobę od znajomych i sympatyków.

Ja natomiast znajomych ani sympatyków na tym forum za bardzo nie mam... Pewnie za mało się odzywam, ale cóż, wody lać nie potrafię a ostatnio, niestety, mało konrektnych i ciekawych rozmów na forum a co raz więcej pyskówek, bajdurzenia, opowiadania bajek i off-topic'ów... Zatem przy takim stanie rzeczy i tak chyba powinienem być zadowolony z wyniku, gdym mogę mieć pewność, iż są to faktyczne głosy na opinię a nie na osobę od znajomych i sympatyków.

Więc dlatego mogła by byc jakaś nagroda pocieszenia, jakies kabelki czy coś, dla 2 i 3 miejsca :) Bysmy z Pitem się moze załapali :)

Atoll IN200 Signature, CD-Primare CD-31, Pioneer PL30LII, preamp Buphono, Kolumny-Tannoy XT8F, Kabel gł.-Tellurium Q Ultra Blue, DAC SMSL SU-9, Streamer Raspberry Pi

Więc dlatego mogła by byc jakaś nagroda pocieszenia, jakies kabelki czy coś, dla 2 i 3 miejsca :) Bysmy z Pitem się moze załapali :)

Najwyraźniej organizator uznał, że wystarczającą nagrodą pocieszenia dla przegranych będzie możliwość tygodniowego obcowania z jego wyrobem. :-)

Musi wystarczyć...

No ja akurat obcowałem z OLI30 prawie dwa lata, a to te same kolumny. Nie liczyłem i nie licze ze wygram, ale jakieś gadżety drobne by stykły. No ale i tak było fajnie, córka miała prawie tydzien czasu kolumny w swoim pokoju bo termin odbioru u mnie się trochę wydłuzył :P

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.