Skocz do zawartości
IGNORED

Miniaturyzacji mówimy NIE!!!!

Rotor

Rekomendowane odpowiedzi

to, co sie wyrabia w polsce to skandal. ale to, co robia moi ulubieni grecy to juz jest katastrofa. z kilkuset greckich plyt, ktore mam rzadko ktora ma total time wiekszy niz 40 minut. i co ja mam zrobic, lolo, jak ty sie chcesz pochlastac?:-)))

... bo Grecy to leniwe bestie ;-) a poza tym trudno wytrzymać np. z Dalarasem więcej niż 40 min ;-) ... chlastać się nie pochlastałem bo w maszynce do golenia zamiast żyletek są teraz takie małe nozyki... na stali też oszczędzają ... złamasy...

z tym dalarasem to grubsza afera. tak na oko - to chyba polowa wszystkich nowych plyt to plyty dalarasa. no, i to jest jedyny znany mi przypadek, ze w grecji nie oszczedza sie. czlowieka.

Mam przed soba zabytkowe pudełko zapałek produkcji ZPZ Bystrzyca z lat 80'tych. Na pudełku pisze, że w środku powinno być przeciętnie 48 zapałek. Sprawdzić, czy tak istotnie było jednak nie mogę, bo ...w środku są same główki od zapałek. Czyli to, co w owych czasach zwykle było dość trudno odnaleźć na zapałce ;-) I to był powód dla którego ostało się u mnie :-)))

O - albo na przykład czajniki elektryczne - do niedawna mieliśmy czajniki gdzie wody dało się nalać 3l a dzisiaj ?- mam czajnik jakiegoś Tefala - pojemność 2l :(( - nawet pożądnie herbaty się napić nie dadzą.... ( co za czasy)

raz, ze spadywuja, a dwa, ze sa takie, cholera, cieniutkie, ze bardziej pocienic sie chyba juz nie da. teraz porzadne, solidne gumki to robia tylko dla gejow - mocne sa i twarde i nie dra sie przy byle czym:-( co za czasy!

Głosujcie na produkt waszymi pieniędzmi i nie będzie problemu :)

Zmniejszyła się też ilość barszczu w barszczu firmy Winiary, i w dodatku mniej barszczu z niego wychodzi, więc kupuje inny :)

A zapałek nie wiem czy jest mniej, ale mają mniej drewna (tymi co były kiedyś można było komuś gnaty połamać :) ) i główki są trzy razy mniejsze, a czasami wcale ich nie ma.

Za sanacji to było paaaanie.... monopol zapałczany...no i stawał mi częsciej niż raz do roku.

ja mam oldskulowa motorole z antenka. jak czlowiek ja rozlozy i przylozy do ucha to dopiero czuje, ze to telefon, a nie jakis erzac. duze to, swoje wazy no i pokazac sie nie wstyd

A dla zestresowanych proponuję taki zakup - jedyne 1099 funtów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :)

[obrazekLUKASZ-194535_1.jpg]

post-1883-100002325 1170260639_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.