Skocz do zawartości
IGNORED

Bodnar Audio Sandglass. Opinie, rekomendacja? Dostępność i cena. Jaki wzmacniacz (moc) rekomendowany.

arkadowski

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, jestem zainteresowany

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) [portfolio_img_group_580]/1/

Jakieś opinie użytkowników w temacie brzmienia, jakość wykonania, dostępność. Czym napędzać te 160 cm potwory?

Jak rozumiem najlepszy będzie jakiś lampowy wzmacniacz. Pytanie jaka moc, na co zwracać uwagę.

Przyznam szczerze, że chciałbym u siebie skonfrontować z ARCAM A49 + Wharfedale Jade 7 Piano i pozostać przy najlepszym brzmieniu.

Jestem ciekaw jaka konstrukcja i które zestawienie w kwestii brzmienia uzyska zdecydowanie wyższą jakość.

Wszelkie opinie mile widziane.

ar3cky

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Duże wyzwanie.....logistyczne:)

Nie chodzi mi o to by wypożyczyć sprzęt. Chciałem go kupić do pokoju odsłuchowego i miec możliwość odsłuchu wraz z jednoczesnym porównaniem do obecnie posiadanego.

Przed jednak zakupem chciałbym miec świadomość tego, co za Bodnar Audio i tego typu brzmieniem idzie.

Nie miałem przyjemności posłuchać tych konstrukcji, a bardzo mnie intrygują swoją nietypową konstrukcją i przeznaczeniem (lampy).

Do tego docelowo widziałbym ten zestaw z jakimiś wybitnym gramofonem i odsłuchami pokroju Pink Floyd, David Gilmur.Ale przed jak napisałem już zakupem dobrze wiedzieć "co w trawie piszczy".

Tym bardziej, że nie kupię konstrukcji tak wielkich (160 cm), ciężkich zapewne i nie będe po kilku dniach zastanawiał się czy je odesłać. Ma to być zakup docelowy - wykładam gotówkę i niech się dzieje co chce ;) ale zanim wyłożę - jednak warto czegoś się spodziewać :)

Pozdrawiam.

Ten biały głośnik to Fostex

Ten głośnik to Sonido.

Ar3cky

Sandglass stoją u mnie. Najlepiej jak ich posłuchasz z jednym, bądź drugim wzmacniaczem.

Niewiele osób może podzielić się swoimi doświadczeniami na ich temat oprócz tych, którzy słyszeli je na AS. Ale to przelotny kontakt...

Zapraszam.

Ten głośnik to Sonido.

Ar3cky

Sandglass stoją u mnie. Najlepiej jak ich posłuchasz z jednym, bądź drugim wzmacniaczem.

Niewiele osób może podzielić się swoimi doświadczeniami na ich temat oprócz tych, którzy słyszeli je na AS. Ale to przelotny kontakt...

Zapraszam.

Tak chyba pozostanie. Przeglądam Twoją stronę - może wpadnie coś obok w zainteresowanie.

Na pewno rodzi się dobra koncepcja w kwestii sprzętu nowego.

Odsłuch zapewne będzie konieczny, tym bardziej w związku z tym o czym pisałem powyżej - nie mam w zwyczaju wykładac pieniędzy by potem cos zwracać.

Pozdr. i odezwę się telefonicznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.