Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

ted125 a jak obstawiasz przydziały mobilizacyjne w związku z wypowiedzeniem wojny?

(Dla Ciebie dodam, że to nie Tusek je oznajmił)

Edytowane przez Filut

POżera wam umysły do reszty zwolennicy kwitnącej Wisły.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Co Ty jadasz, że tak rymem gadasz?

P.S.

Co myślisz o PiSumyśle generującym opowieści o wypowiedzeniu wojny?

Edytowane przez Filut

Co myślisz o PiSumyśle generującym opowieści o wypowiedzeniu wojny?

Metafora ze spiskiem w tle. W sumie podobne gadanie jak wasze z chorobą w tle, a co?

Metafora ze spiskiem w tle. W sumie podobne gadanie jak wasze z chorobą w tle, a co?

Tak zatroszczyłeś się o PO umysły nad Wisłą, a nie zauważyłeś jaskrawego PiS debila. To.

Edytowane przez Filut

Podkreslanie czyjejs choroby w tych okolicznościach jest chorobliwym zwiekszaniem słuszności jego poglądów.

Ciągłe paplanie przez PO media o jego egzorcyzmach nad niewyjasnionym zjawiskiem smoleńskim tylko go nakręca, a to juz nie jego wina.

W polityce, w historii pełno jest spisków. Może w złym guscie jest to zauwazac ale to są fakty. Debile to raczej ci co wyznają oficjalny mainstream, czyli poprawnosc. Bo to jest najlatwiejsze, bo to leczy kompleksy. Daje łatwe poczucie przynależności- jestem taki jak inteligencka poprawna wiekszosc a nie jak glupi moher.

[...] jestem taki jak inteligencka poprawna wiekszosc a nie jak glupi moher.

Czyli odcinasz się od bycia inteligentem. Może to i lepiej :)

Podkreslanie czyjejs choroby w tych okolicznościach jest chorobliwym zwiekszaniem słuszności jego poglądów.

Jak rzadko kiedy zgadzamy się, że to przypadek do leczenia.

Ukrywanie ułomności umysłu tego osobnika, udawanie, że jest normalny, to raczej metoda chowania głowy w piasek. Ja uważam, że taka metoda jest niezdrowa.

argus normalnemu inteligentowi dynda czy ma etykiete inteligent czy nie.

Jasne Filut "Sala nr6" Czechowa, jak w Rosji kto ma inne poglądy ten ułomny na umyśle.

Jasne Filut "Sala nr6" Czechowa, jak w Rosji kto ma inne poglądy ten ułomny na umyśle.

Idiota i patriota to dla ciebie to samo?

Wiesz, wcale mnie to nie dziwi, że tak sobie postrzegasz świat.

Dla ciebie pewnie to samo.

Dla popaprywnych samo posiadanie poglądu to idiotyzm. Popaprywniak szechterowy uwaza ze wystarczy czytac GW aby byc inteligentnym.

Ja tak nie postrzegam swiata.

Dla mnie czlowiek mądry to patriota, posiadający swiatopogląd, dobrze zakorzeniony- jak np polski katolicyzm. A nie wykorzeniony dupek leczący swoje kompleksy antykaczyzmem, czy antykatolicyzmem.

Jeśli fakty nie pokrywają się z Ryszardowym widzeniem świata - tym gorzej dla faktów.

To jest twoje kredo.

Tyle, że świat nie kończy się na twojej zagrodzie.

Za płotem, też istnieje.

Edytowane przez Filut

Wiwsz tak jak ty byle g.. bez uzasadnienia to byle gnój potrafi napisac. Dla mnie liczą się własnie fakty, tradycja. Dla ciebie wirtual zgodny nie z rzeczywistoscią a z prorządowym PR.

Edytowane przez RyszardStr

Nadal piszesz o Macierewiczu?

Rozumiem, to twój mędrzec, to twoja rzeczywistość.

P.S.

Widzę, że jak się do mnie nie przypierdolisz, to żal ci dupę ściska.

Ale przynajmniej pisz konkretnie, na temat mojej wypowiedzi a nie szalej jak z orczykiem pod remizą.

Edytowane przez Filut

Ukrywanie ułomności umysłu tego osobnika, udawanie, że jest normalny, to raczej metoda chowania głowy w piasek. Ja uważam, że taka metoda jest niezdrowa.

Wręcz przeciwnie, w takich przypadkach najlepszym rozwiązaniem i cisza, ignorowanie.

Mam nadzieje, że nie dozyję czasu kiedy miałoby sie okazać, że dzisiejszy szarlatan miał jednak rację..

Udawanie, że głupek jest mędrcem, też jest metodą.

Kto udaje? Głupek czy mędrzec?

Obserwator. Taki, któremu nie starcza odwagi krzyknąć - "król jest nagi!"

Głupek nigdy nie przyzna, że jest głupkiem a mędrca udawać nie potrafi.

Mędrzec niczego nie potrzebuje udawać. Tym bardziej głupka.

Filut

Nie doceniasz polityków polskich, to nie takie proste ;)

Wiwsz tak jak ty byle g.. bez uzasadnienia to byle gnój potrafi napisac. Dla mnie liczą się własnie fakty, tradycja. Dla ciebie wirtual zgodny nie z rzeczywistoscią a z prorządowym PR.

rysiu poważnie , skorzystasz z faktów.Powiedz jak ?

xniwax

Z pewnością.

Na razie od czasu kampanii wyborczej w 2005 roku trwam w obrzydzeniu do tych ludzi.

Edytowane przez Filut

Najgorsze jest to, że młodzi idą w ślady starych

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Najgorsze jest to, że młodzi idą w ślady starych

Znaczy madrosc i rozsadek jest przekazywany z pokolenia na pokolenie. Co innego milosnicy powstan i przelewu krwi narodu..co tam szabelka niech zyje martyrologia mesjanizm....

O dzisiejszą głupotę chodzi, mylisz pojęcia.

Zapomnij o historiii całej i zaczynaj od nowa, ciekawe kiedy stwierdzisz, że sie powtarza.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

O dzisiejszą głupotę chodzi, mylisz pojęcia.

Zapomnij o historiii całej i zaczynaj od nowa, ciekawe kiedy stwierdzisz, że sie powtarza.

To ze sie powtarza to pewne bylo nsdap teraz jest pis

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.