Skocz do zawartości
IGNORED

DarTZeel NHB-108B

sybic

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nigdzie nie muszę uwierz, nie kieruję się zawzięcie prawami fizyki i technicznym podejściem bo to zgubne. Zapraszam do mnie udowodnię Ci to w przeciągu 20 minut, bez żadnych ślepych testów itp, będzie wszystko czarno na białym

Uprzejmie proszę użytkownika ---- bum1234 ---- o nie komentowanie powyższego postu, a z głuchymi o wpływie i budowie kabli nie ma sensu dyskutować :)

Pomijajac fakt,że niczego nie udowodnisz, to po co miałbyś to robić? Jakoś nikomu się to nie udało, za to mnie udało się wielokrotnie udowodnić, że audio-voodo to audio- voodoo, bo wodpowiednich warunkach okazuje się, że te wszystkie sztuczki sa tylko sztuczkami i niczym więcej ;)

Pomijajac fakt,że niczego nie udowodnisz, to po co miałbyś to robić? Jakoś nikomu się to nie udało, za to mnie udało się wielokrotnie udowodnić, że audio-voodo to audio- voodoo, bo wodpowiednich warunkach okazuje się, że te wszystkie sztuczki sa tylko sztuczkami i niczym więcej ;)

Próba będzie odnosić się jedynie co do kabli zasilających, żadnych sztuczek, możesz nawet sam je przepinać dla pewności, możesz przywieźć Swoje kable........ czysty temat !

Co Cykasz się ze całe lata wkręcałeś ludziom kit? Zawsze możesz iść w zaparte, udać głupa i stwierdzić że nic nie słyszysz, co będzie dziwne skoro mój 13 letni brat - zazdroszczę mu słuchu wyłapuje takie niuanse iż jestem pełen podziwu

Uprzejmie proszę użytkownika ---- bum1234 ---- o nie komentowanie powyższego postu, a z głuchymi o wpływie i budowie kabli nie ma sensu dyskutować :)

Próba będzie odnosić się jedynie co do kabli zasilających, żadnych sztuczek, możesz nawet sam je przepinać dla pewności, możesz przywieźć Swoje kable........ czysty temat !

Co Cykasz się ze całe lata wkręcałeś ludziom kit? Zawsze możesz iść w zaparte, udać głupa i stwierdzić że nic nie słyszysz, co będzie dziwne skoro mój 13 letni brat - zazdroszczę mu słuchu wyłapuje takie niuanse iż jestem pełen podziwu

Kit mój drogi to Ty wciskasz. Ja już dawno wyrosłem z takich zabaw, bo szkoda na nie czasu. Lepiej przeznaczyć go na słuchanie muzyki. To z pewnością bardziej rozwija niż babranie się w czymś co jest tylko iluzją i nie ma żadnej wartości.

Gucio.

Po co ta wojna? ...

I tak nie wytłumaczysz ... jak się podstaw nie zna ...

To jak walka z wiatrakami.

A kolega niech się lepiej na temat podstaw nie wypowiada. Zadałem kiedyś na PW proste pytanie i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Dotyczyło one DAC AD1865. Więc nie wiem, kto tu nie zna podstaw.

wiecie... nie karmcie trola

Nawet nie wiesz jaką ja mam z tego bekę :D

Wiem, że niektórzy technicy iżnynieroniedowiercy mają poglądy jakie mają, ------ a szkoda gadać :)

słuchajmy muzyki bo to chyba najważniejsze aby każdy był zadowolony z tego co ma :)

Śmieszny jesteś z tą swoją średniowieczną apologetyką audio-voodoo.

Śmieszny to jesteś Ty, ja co najwyżej mogę być dowcipny.

A średniowiecze i zakute prawa fizyki w głowie nie ja mam....

Śmieszny to jesteś Ty, ja co najwyżej mogę być dowcipny.

A średniowiecze i zakute prawa fizyki w głowie nie ja mam....

Jak ktośużywa wyrażeń takich jak "beka" to nic dziwnego, że niczego nie rozumie.i jeszcza jest przekonany, że wszystkie rozumy pozjadał. ...

A dowcip to jakiś taki trochę przyciężkawy ....

Co do tytułowego wzmacniacza, to zdradzę wam panowie pewna tajemnicę. Otóż wzmacniacz ten zagra wspaniale. Musicie tylko spełnić jeden konieczny i wystarczajacy warunek: na płycie czołowej musi być tabliczka z wygrawerowanym imieniem i nazwiskiem właściciela. Tak jak w oryginale. Bez tego wzmacniacz bėdzie grał beznadziejnie ;)

a ja kupiłem od chinola komplecik i.........działa i to tak że będę do niego robił budkę

Możesz napisać, bo mnie to ciekawi, jak wygląda sytuacja z offsetem na wyjściu po włączeniu i powiedzmy po 5 minutach?

Jeszcze jedno, jak ocenisz dźwięk na wysokich poziomach głośności ?

a ja kupiłem od chinola komplecik i.........działa i to tak że będę do niego robił budkę

zapodaj jakieś zdjęcie bo zaciekawiłeś:)

na razie to chodziło testowo z zasilacza +/- 50V żadnych niepokojących objawów nie zauważono wygląda na to że jest dokładnie skompletowany docelowo planuję +/- 55V kondensatory 4x47000uF/80V trafo 2x300-400VA 40VAC ,zastanawiam się nad pre do niego

na razie to chodziło testowo z zasilacza +/- 50V żadnych niepokojących objawów nie zauważono wygląda na to że jest dokładnie skompletowany docelowo planuję +/- 55V kondensatory 4x47000uF/80V trafo 2x300-400VA 40VAC ,zastanawiam się nad pre do niego

A jak DC na wyjściu po kilkunastu minutach pracy ?

• 3 miesiące później...

jak Ci to chodzi?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.