Skocz do zawartości
IGNORED

Śniedziejące wtyki Audioquest

Ri.3236

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy normalnym zjawiskiem jest silne odbarwienie wtyków Audioquesta w kablach za 1000zł?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

SureGrip300 BFA/Banana (Silver) na kablach Rocket 33.

Kable kupione pół roku temu, efekt jest bardzo widoczny. Jutro wrzucę zdjęcia, światło jest teraz za słabe dla smartfona.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak kolego. To normalne. Ja mam rocket 88 i mam tak samo. Na szczęście to dobra oznnnaka ponieważ srebro czarnieje. Masz srebrny łańcuszek? jak tak to zdejmij go z szyji na kilka tyg i zobaczysz co się stanie:-)

Weź szmatkę do srebra , przetrzyj i jest ok.

Jest bardzo fajna metoda na czyszczenie srebra *kiedyś mi się dostało za to od żony, bo jej biżuterię wyczyściłem do białego i juz nie było tego czarnego nalotu w załamaniach), mianowicie trzeba wyłożyć szklankę albo coś folią alu, nalać wodnego roztworu soli, włożyć srebro i poczekać. Czyści się do gołego srebra. Ale jeśli Porlick ma rację, to nie ma sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.