Skocz do zawartości
IGNORED

DAC do 10 tyś?

marcin_30

Rekomendowane odpowiedzi

fajna rada-sprzedaj rower kup mercedesa!......lol....

tak na marginesie,składaki Linna omijałbym szerokim łukiem.

Co masz na myśli mówiąc omijanym szerokim łukiem ?? Linn do bardzo dobra firma i dobrze sie sprzedaje bo robi dobre klocki , używany stremer linn Majik 6kzlotych , znajdź mi lepszy , czasem mozna naima ndx5 w tej cenie a tak to nie ma nic

O tym właśnie piszę, czasami warto zwrócić się w stronę starszych konstrukcji bo brzmią muzykalnie. Nie wszystkie nowe konstrukcje są ostre i techniczne ale za dobry dźwięk trzeba zapłacić i to sporo.

Oczywiscie ze warto , tyle ze kupowanie w ciemno i odsprzedawanie pózniej to strata kasy czasu i jak zawsze coś moze sie zepsuć w przesyłce

Najlepiej to pożyczyć od znajomego ale posłuchać gdzieś ale znowu to nie to samo co na swoim systemie

Najbardzej interesuje mnie black dragon i myśle ze na niego sie zdecyduje ,w uk 1200 funtów ale myśle ze 150 zejdzie , sa tez chińskie daci dobre i po zmianie czegoś tam jesze lepiej grają no ale ja wygodny jestem

:)

Linn to firma z tradycjami i możliwościami.

Była akcja modernizacji jednego z modeli-na rynku pojawiły się nawet nie wiem jak to nazwać,składaki? .

Lepszy transport od Majika mam w domu-lepszy w moim odczuciu lub moim zdaniem.Ale to jest czysty transport.

Linn to firma z tradycjami i możliwościami.

Była akcja modernizacji jednego z modeli-na rynku pojawiły się nawet nie wiem jak to nazwać,składaki? .

Lepszy transport od Majika mam w domu-lepszy w moim odczuciu lub moim zdaniem.Ale to jest czysty transport.

Oczywiscie ze możesz mieć lepszy transport bo to linn to stremer i taka ma podstawowa zasadę , dla hifi do pewnego poziomy nie potrzebujemy żadnego daca do niego ale wyżej to trzeba albo jaj kolega napisał kupić wyższy model linna

Ja wole dobry dac .zawsze to mozna transport albo stremera zmienić

:)

Gość jarokar

(Konto usunięte)

triode pisze o Klimaxie DS renew, można było Klimaxa poddać upgreadowi , który polegał na wymianie płyty głównej a starą zapakować do obudowy nazwijmy ją zastępczą i tak pojawiły się Klimaxy renew. Nie jest to żaden składak tylko w pełni funkcjonalne urządzenie w zastępczej obudowie.

Ja nie chcę urządzeń Linna bronić jak niepodległości, ale fakty są takie pokażcie mi firmę , która produkuje urządzenia od 2008 roku i je nadal wspiera zaimplementowano w międzyczasie obsługę Tidala i Qubuza, wprowadzono Space optimisation, co chwila pojawiają się nowe softy w prowadzające poprawki i ulepszenia, dotyczą wszystkich DS-ów i DSM-ów od początku produkcji myślę, że to dosyć wyjątkowa sytuacja na rynku.

A czy się dźwięk Linnów komuś podoba lub nie to inna sprawa, zawsze można dokupić daca i mieć inny charakter grania a funkcjonalność zachować.

Wiem że są Chińskie urządzenia w dobrej cenie, oferujące dobrą jakość i często świetną obudowę, ale czy oferujące taką funkcjonalność i wsparcie jak Linn tego nie wiem.

Jest też kwestia awaryjności tych urządzeń i serwisu.

czy ES 9018 bezsprzecznie króluje?

Na tym dacu kolega miał Calyx DAC 24/192 jakieś parę miesięcy i szybko się pozbył.

Stwierdził, że granie tej kości mu nie pasuje.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

• 1 miesiąc później...

idzie nowe

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

plotki mówią że nowy Buffalo DAC będzie na tej kości

Ciekawostką jest że 9018 moze byc podmieniony przez nowy 9028PRO i 9026PRO

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.